Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Risen 3 - Titan Lords | Co sądzicie?

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio w sieci mogliśmy zobaczyć filmik promujący kolejną część Risena, pewnie 70% użytkowników tego forum grało w tą gierkę ;)

Filmik: https://www.youtube.com/watch?v=ND55MzeIoSs

Jak myślicie, jak to bedzię wyglądało? Pamiętajmy że Piranha odzyskała prawo do gry więc musi to być epickie.

Oczekujecie? :)

post-494068-0-84254100-1397978001_thumb.jpg

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Trailer mi nic nie mówi bo często to co jest na trailerze mija się z rzeczywistością ale screen fajny(o ile z gp a nie trailera).

Tak, screen jest z gry, jest ich na necie aż 6 już, jak chcesz wrzucę.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, bo sam Sasha z PB mówił... Że Risen 2 mimo że skupiał się na piratach, to mało tych klimatów pirackich było.

Inna sprawa że to PB, ma swoje najlepsze lata mają już za sobą niestety i ciężko im odbudować reputacje będzie... Choć według mnie, nie mają czego odbudowywać, bo to Jowood spartolił sprawę.

Opublikowano

Może trójka będzie bardziej podobna do jedynki, która była prawie kopią G1. Po screenach ciężko wgle coś wywnioskować.

Opublikowano

Może trójka będzie bardziej podobna do jedynki, która była prawie kopią G1. Po screenach ciężko wgle coś wywnioskować.

No tak, ale PB pisała na fanpage, że chcą powrócić do klimatów Gothica I, czyli będzie ten okres czasu właśnie,

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

No czyli tak jak pisałem powrócą do początku Risena ponieważ jedynka była budowana na podstawie G1.

Opublikowano

Przecież Arcania nie była robiona przez Piranie a trójka była zrobiona tak a nie inaczej z powodu tej samej firmy, która zniszczyła Gothic'a. Nie ma szans na tak dobre gry jak G1, G2 itd. ponieważ te gry to oldschool i nikt takich gier już nie robi a nawet jakby zrobił to dzieci i tak by strasznie narzekały bo za trudne.

Opublikowano

Dobrze że idą bardziej w stronę pierwszej części niż drugiej.

Cała ta zabawa w pirata była dla mnie zupełnie inną grą niż Risen i gdyby nie tytuł to bym się nie spodziewała że to jest kontynuacja.

Zdecydowanie bardziej podchodzi mi świat gdzie biega się z mieczem i zbroją i do tego włada magią.

Filmik za wiele nie pokazuje, ale fakt że nie ma walki z jakimiś małpami, a z prawdziwymi potworami podnosi mnie na duchu :P

58815786.jpg

Opublikowano

Fajnie by było gdyby gra zawierała Miecze, łuki, zbroje, magia, najlepiej bez klas postaci tylko kierunek w jakim będzie się robiło bohatera i naj ważniejsze fabuła oby była ciekawa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pirania raczej nie słynie z dużej ilości ekwipunku co widać szczególnie w Gothic'ach ( trzy zbroje na jedną gildię). Ja byłbym bardzo ucieszony gdyby powrócili do wyboru gildii tak jak było w G1, G2+NK.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gierka , pięknie się prezentuje Polecam wszystkim .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Ja czekam na Gothica 5. Po tym upadku Pirania wraca do starych dobrych czasów mrocznych RPG'ów. W Risena 3 może i zagram długo czekam na nowe gry od nich :)

A tak poza tym czekam na Risena i mam nadzieję, że nie będzie on polegał na "Zabij ścierwojada, zabij tego i tego i umyj mordę w beczce" Jak to było w Gothic 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...