Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Headset do League of Legends

Smith71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie, szukam sprzętu za który nie przepłacę, a będzie mi dobrze służył smile.png
Jeśli to ma znaczenie to gram w League of Legends oraz World of Warcraft.
Cena najlepiej do 300zł (: . Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Jeśli chcesz dobre słuchawki za niedużą cenę to polecam Geniusy http://www.eukasa.pl/zestaw-sluchawkowy-genius-gx-gaming-hs-g700v-cavimanus-31710043101-czarny/. Myślę, że jak poszukasz to znajdziesz i taniej. Słuchawki posiadam ponad rok i nadal brak wad, poza tym, że mogą się wydać ciężkie na początku, ale idzie się przyzwyczaić. Mikrofon nie ma prawa się oderwać (miałem i takie przypadki z poprzednimi słuchawkami) po podniesieniu go automatycznie się wycisza i jest on regulowany tylko w pionie (dla mnie akurat jest to zaleta choć nie każdy musi się z tym zgodzić). Głośność nie jest regulowana na kablu, lecz z tyłu lewej słuchawki co może być uporczywe jak masz zamiar oglądać w nich jakieś filmy itp. leżąc, ponieważ można niechcący przesunąć "pokrętło". Dużym plusem jest to, że dobrze wyciszają dźwięki z zewnątrz. Posiadają one także funkcje wibracji, którą można włączyć jeżeli tylko ma się na to ochotę, Dzięki niej basy przy słuchaniu muzyki mają lepsze brzmienie i także wpływa na jakość odczuć z gry, jeżeli pojawiają się jakieś efekty (typu granaty w FPSach). Generalnie stosunek jakości do ceny oceniam na bardzo dobry z zadatkami na celujący. :)

Opublikowano

Do LoLa nie potrzeba dobrych słuchawek. Zapoznaj się z tą stroną, bo ona jako jedyna WIE co jest dobre.

http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/

Do tej ceny polecam Superlux HD668B, niesamowity dźwięk i zajebiście grają jak chcesz muzyki słuchać. Potrafią przebić wiele droższych modeli, niszczą słuchaweki Razerów i SteelSeries za parę set złoty DOSZCZĘTNIE jeżeli chodzi o dźwięk. 

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...