Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OneCraft

hagger2710

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera: Onecraft
Adres IP: onecraft.hostmc.pl lub s8.hostmc.pl:15530

Strona: onecraft.xaa.pl
Wersja: 1.7.4
Typ Serwera: Hosting
Biała lista: Wyłączone
Tryb Gry: Survival + FreeBuild
Ilość miejsc: 40
Zwierzęta: Włączone
Potwory: Włączone
PVP: Włączone

Administracja

AnG-Własciciel

Hagger-Admin

Fireq_-Admin

Serwer ma wiele atrakcji takich jak parkour,labirynt,stadnina koni,Arena pvp.Caly czas cos dodajemy mamy slaby poczatek ale mysle ze cos nam wyjdzi.

Serdecznie zapraszamy.

image.png

Opublikowano

Nie polecam serwera . Działki na serwerach freebuild powinny być dawane za pomocą pluginu "PlotMe" , a są dawane przez administrację której nie ma , Nie mówiąc już o graczach . Druga sprawa na działkach włączone są moby i obrażenia od nich ( Nie wiem czy przypadkiem nie ma PvP na działkach .. jeszcze tego nie sprawdziłem ) . Plusem są jedynie atrakcje na serwerze :) . I nie wiem za bardzo co tu jeszcze pisać .. OCENA 2 / 10 .

Opublikowano

Za pozno sie dowiedzialem o tym pluginie poniewaz dawno gralem w mc, teraz gdy bysmy wgrali to wy sie wysetowaly wszystkie dzialki.Ale moze sie nad tym pomysli ja jestem na serwerze czesto ale teraz swieta wiec przed kompem nie bede siedział.

Opublikowano

Na automatyczne polecam wam plugin SimpleRegionMarket można tam ustalić cenę działki albo sprzedać za free

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...