Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzyby (Oglądanie filmów,reklam)

Dolotar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pragnę poinformować że sposób już padł właśnie jakieś 15 minut temu przestał działać owszem filmy są lecz już nie dostaniemy za nie grzybów :)

Pozdrawiam !! Jeżeli są jakieś chętne osoby do grupki (Poszukiwaczy grzybów) która polegała by na tym iż każdy z osobna szukał by bugów/sposobów na grzyby i udostępnialibyśmy to tylko sobie.. Grupa 3/4 Osób

Pozdrawiam !

Opublikowano

DROBNA POPRAWKA ZAUWAŻYŁEM IŻ W SUMIE ZAROBIŁEM 125 GRZYBÓW TYM SPOSOBEM NA INNYM KONCIE MI DZIAŁA TEN SPOSÓB WIĘC LIMIT GRZYBÓW Z "gratisu" to 125 :D Proszę o odpowiedź kogoś kto ma 125 lub więcej zarobionych

Opublikowano

Wątpię co do tego limitu 125 grzybków. Jest mniej reklam niż było w piątek jak gość zrobił temat z tym sposobem, ale nie jest źle, wczoraj 39 grzybów nazbierałem. Wiadomo, że im więcej ludzi z tego korzysta tym mniej reklam na osobę, dobrze, że już to usunął.

A co do tego, że nie masz już grzybków za reklamy. Jak otwiera Ci się video to masz naokoło tego okna takie blade coś? Na całym shakesie wokół okna z video powinno być. Mi z 2 razy zniknęło i wtedy nie ma grzyba

Opublikowano

DROBNA POPRAWKA ZAUWAŻYŁEM IŻ W SUMIE ZAROBIŁEM 125 GRZYBÓW TYM SPOSOBEM NA INNYM KONCIE MI DZIAŁA TEN SPOSÓB WIĘC LIMIT GRZYBÓW Z "gratisu" to 125 :D Proszę o odpowiedź kogoś kto ma 125 lub więcej zarobionych

Hahahaha ladna sciema. Jeszcze wczoraj ten koles prosil mnie, blagal zebym mu podal sposob na grzybki a dzis zbiera ich po min 125 :D Ladny ubaw, haha. Kolo chce zwrocic na siebie uwage i tyle. Potwierdzam, ze reklamy nadal sa i grzyby normalnie wskakuja za nie.

Opublikowano

"Pragnę poinformować że sposób już padł właśnie jakieś 15 minut temu przestał działać owszem filmy są lecz już nie dostaniemy za nie grzybów  :)"

"Nie wiem jak to możliwe teraz odpalam 3 filmy pod rząd i 0 grzybów.."

Sposób padł? xD Nie wiem po co piszesz taki temat, jak na razie tylko TY masz takie problemy.

1994993994.png
Opublikowano

"Pragnę poinformować że sposób już padł właśnie jakieś 15 minut temu przestał działać owszem filmy są lecz już nie dostaniemy za nie grzybów  :)"

"Nie wiem jak to możliwe teraz odpalam 3 filmy pod rząd i 0 grzybów.."

Sposób padł? xD Nie wiem po co piszesz taki temat, jak na razie tylko TY masz takie problemy.

Bo koles chce wzbudzic podziw. A tak naprawde nie wie jak zdobyc grzybki, to sypie scieme ze zbiera ich po 125. Zenada hahaha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...