Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakie gry pogram na tym pececie?

thelaba14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pc o takich parametrach:

Procesor: Intel® Core2 Quad CPU Q9650 3.00 GHz

Ram: 8GB

Karta graficzna: ATI Radeon HD 3470

System: Windows 7 Ultimate 32bit

Nie znam się totalnie na sprzęcie, dlatego piszę do was z prośbą żebyście mi powiedzieli czy pogram na tym kompie w jakieś fajne gry xD po cichu mam nadzieję, że pójdą nowsze tytuły, choćby na najniższych detalach ale nwm :D pzdr.

Opublikowano

Jasnowidzami ludzie z forum to nie są, więc to jest zależne tylko od tego, z jakiego rodzaju gry lubisz. Ale nie spodziewaj się szału, bo grafika średniowieczna, a procesor dawno się schował w erze I7 lub I5. ;)

TErqQ.png

Opublikowano

@Odświeżę, chcę o coś zapytać. Nie stać mnie na razie na kupienie nowego komputera, więc czy warto wymienić części w tym? Jeśli tak, to co zmienić i na co, żeby komputer nadawał się do grania?

Opublikowano

Podaj dokładne modele płyty głównej, RAM-u, zasilacza, nie zaszkodzi też obudowy. Dysk i napęd masz na S-ATA?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Procka nie musisz zmieniać jak nie masz kasy. Narazie starczy, bo ja sam grałem w BF3 płynnie na starszym modelu Q6600. Tylko podaj model płyty głownej, moc i markę zasilacza i budżet.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Zasilacz od Della, 255W:

http://i57.tinypic.com/v78pp5.jpg

RAM dokładnie nie wiem, firma Nanya, DDR2, 8GB

Płyta główna Dell OptiPlex 960

Dysk twardy Western Digital WD3200AAKS-75L9A0 320GB SATA

Napęd od Samsunga na SATA

Budżet.. hmm, ciężko powiedzieć, najpierw chcę się dowiedzieć co wymienić, potem dopiero zdecydowałbym się ile przeznaczyć, ale myślę że wiecie co to przystępna cena? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...