Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang Bug

Gość nani98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM. Używam Yang Bugu od Kamera ale sella mi itemy bardzo wolno.

Jak zrobic zeby sellalo tak szybko jak na tym filmie ? TEN SAM SERW !

http://www.youtube.com/watch?v=KxzEZ1xsHvE

\Daje 5 i +

Opublikowano

WITAM. Używam Yang Bugu od Kamera ale sella mi itemy bardzo wolno.

Jak zrobic zeby sellalo tak szybko jak na tym filmie ? TEN SAM SERW !

http://www.youtube.com/watch?v=KxzEZ1xsHvE

\Daje 5 i +

Musisz użyć specjalnego kamer moda z botem na F7. Linku nie pamietam ale potem w bot.cfg ustawiasz ile sztuk na raz ma kupowac-sprzedawac i ktory to slot u handlarki.

Korzystałem z tego na yt2game ale padł. Może dlatego że mialem 54lv i białą zbroję. xD

max 800 x200

Opublikowano

Tak musisz miec specjalna werjse od kamer ale nie zauwazyles ze ten filmik jest przyspieszony normlanie tak szybko nie leci kasa. A pro po u dekoba szybcej sie buguje na hms.

12048304.jpg
Opublikowano

Mam specjalnego moda od kamera. Mam zmodyfikowaną wersje i nawet program AutoF7 ale i tak kasa BUGUJE SIE TAK WOLNO !!!

A jak ustawic żeby kupowal i sprzedawal hmsa ? w bot.cfg

@EDIT Wiem że da sie sellac tak szybko poniewaz moj kolega z serwa : QuaQ ma 1kkk w 10min a ja musze czekac 50-60 minut.

Serw DongLve Kraj Jinno nick : Bojek

Opublikowano

a na ile polecasz kamer ? Zeby sellalo tak jak na filmie ale zeby nie wywalalo ???

Oczywiscie juz masz 5 i + bo pomoglo

Powie mi ktos jak ustawic na Hmsa ?

Opublikowano

jak wy tak szybko zarabiacie ta kase? :D ja w 10 minut z 40kk max ;D

i macie cos takiego ze wam samo kupuje i sella? :D

bo ja np:musze sam kupic zwoja a sellam autof7 od kamera :D

ustawilem w buyatonce czy jakos tak 30 a i tak sella po 1 ;/

plss opiszcie to wszystko ;D

bedzie duzo + i 5 !!

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

A jak ustawic aby sam kupowal bo ja musze naciskac F7 ;./

04.08.2010 = 1 k wejść

:) .

03.09.2010 = 100 postów ;-)

->> Nacisnij na Sygnature , a twoim oczą ukarza sie darmowe passy do konta premium na RapidShare !

sygnaso.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam starszą wersję od Kamera chce wiedziec co wpisac w bot.cfg. A jak włączę nowszą wersję na żaden server nie chce mi sie zalogowac. (gram na Menghuanlj.) Proszę o pomoc benda + i5

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja w 1 min 50kk ale muszę naciskać f7 ustawiam na 90 i po 1 kk leci tylko klikam co 1-2 sec zeby nie loglo a jak nagram taskerem to jak ustawie np. 90 to i tak po 1 kupuje ;f

Opublikowano

Ja mam ustawione buyatonce=25 i auto f7 na 10 włączam i 100kk w 50 sekund.

Opublikowano

Witam! Jestem nowy tutaj i jestem ogólnie nowy co do hacków :) Mógłby ktoś mi dokładnie opisać jak to zrobić z tym YangBugiem mam tego specjalnego kamera nie mam Auto F7 to ściągnę później jak na razie to nie mogę zapisać zmian w pliku bot.cfg :/ Pokolei proszę jeśli można będzie ++++ ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

O Niemozecie po prostu zrobic tak; W ten sposób wlaczacie metina w oknie chat wpisujecie /bot wyskakuje wam okienko w (1) ustawiacie co ile ma kupowac w (2) która item 0 to 1 item wiec 1 to 2 a w (3) ile item ma kupic :D

Pamietajcie aby w 1 slocie miec miejsce na poczatku ;):(:)B)xD:D

592a6241af530_post-251375-0566078001283686490_thumb.jpg

Wojownik 99LVL-OFF Yt2Game

Sura 109LVL-ON Csyt2

________________________________________________________________________________________________________________

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

________________________________________________________________________________________________________________

728377c25bab4d2da39ce12372604352.0.gif

2db9154287b44a2f9c010345ef4e9dcd.0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...