Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGO 10 pierwszych gier

aliack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Po trzech pierwszych grach z 10 jakims cidem gram z Double-Ak. Czy jesli wygram jeszcze te 7 gier to na jaka range mnie wbije ? Mam jak na razie 3 wygrane na 3 rozegrane mecze.

:D
Opublikowano

Jak wygrasz 10 na 10 to możesz wejść do GOLD 5 tak przynajmniej miał mój kolega.

Jaki kurwa gold V. TO jest CS GO a nie LoL. 10/10 To pewnie prot 1 albo laur 3/4.

Opublikowano

Jaki kurwa gold V. TO jest CS GO a nie LoL. 10/10 To pewnie prot 1 albo laur 3/4.

Chyba wiadomo ze w każdej lidze jest po 6 rank a nie wiedziałem jak ją nazwać. Tak czy inaczej mój kolega wbił ja w pierwszych 10 rankedach a potem spadł do gold 3.

Chodzi mi o tą rangę dla nie kumatych; 

lgdqva.jpg

Opublikowano

Chyba wiadomo ze w każdej lidze jest po 6 rank a nie wiedziałem jak ją nazwać. Tak czy inaczej mój kolega wbił ja w pierwszych 10 rankedach a potem spadł do gold 3.

Chodzi mi o tą rangę dla nie kumatych; 

lgdqva.jpg

Każda liga ma inną ilość rang. Silverów jest 6, Złota są 4, Protektory są 4, orły są 2, a potem  tylko 1 mistrz i 1 Global Elite.

Opublikowano

co wy piszecie haha On moze dostać nawet szeryfa po 10 meczach liczy sie KD , mvp i czy otwierasz często , oczywiscie tez wygrane wchodza w gre.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Tabele otwieram prawie zawsze. Nigdy nie zamykam. Staty mniej wiecej 2 razy wiecej zabojstw niz zginiec. Jedna przegrana na 7 gier. Przed chwila skonczylem gre z Legendary Eagle Master. Tzn ze nie dlugo z global elite bede gral ? ...

:D
Opublikowano

W moim przypadku po graniu z ~gwiazdkami szeryfa dostałem 2 kałachy, więc u ciebie będzie pewnie jeden kałach, albo jeszcze jedna ranga niżej.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

• 8 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Po 10 pierwszych meczach chyba max może LEM wskoczyć :)
Zależy z jakimi rangami grasz, jakie do Cb dobiera, ile masz MVP oraz stosunek wygranych/przegranych meczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...