Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Sprawdzic stan bol-a dla free . Czy jest dostepny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowym posiadaczem bol do legends of legue i chiciabym przedestowac go zanim kupie vipa lecz gdy wchodze w bol wpisuje passy ,wyskakuje mi Failed dowloand .

Czytalem ze to moze byc przez zablokowanie dla free graczy ale chciabym dowiedziec sie czy jest jakaś możliwośc sprawdzenia tego z gory Dzięki

Opublikowano

Musisz pobrać nowy dll oraz exe.

oraz to nei "bol do league of legue" tylko jest to Bot of Legends tzn. BoL

bb68.png

Opublikowano

a wiesz z skad moge go pobrac byłbym wdzieczny za linka jakiegos ja juz 6 h siedze i naprawde juz mnie glowa boli :)

I może ktos wie czy jest online dla Free playerow ??

Opublikowano

Sciąglem bota z oficjalniej stony niedziala wcale wlancza i odrazu wyskakuje failed dowloand sciąglem jakies dll pliki i wchodzi mi do logowania a nastepnie to samo znow problem z pobraniem mam win 7 64 bit mam zainstalowny ac++ moze kots powiedziec czemu to nadal niedzilala

Albo czy to wogóle jeszcze dziala?

Opublikowano

ściąglem z tego linka http://chomikuj.pl/kiir4n/League+of+Legends+Bol+Studio i mianowicie włańcza sie wpisuje login haslo daje login i wchodzi w bota w tym samym momęcie wyskakuje failed do dowloand i sie wylancza sciaglem bol z ofizjalniej strony  to nawet niewchodi do okna logowania odrazu wyskakuje failed do dowloand usunełem nortona 2014 uspiłem zapore systemu i dalej nic ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...