Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bonus BGC Przegrana

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądzę, że ten kretyn powinien dostać po mordzie i wylądować na chińskim oddziale medycznym, zajmującym się przeszczepami twarzy.

@

Co on z tego ma poza tym, że robi z siebie kompletnego kretyna?

Opublikowano

Sądzę że bez brody przypomina mi

biedny_breivik_skamle_torturuja_mnie_640

W ogóle kto to jest? Bo właśnie mi przyszła rozkmina że w Norwegii łatwo z więzienia uciec.

aa, to jakiś polski "jp raper"? Powinien mocniej dostać niezależnie od tego jak mocno już dostał(nie wiem) :D

Opublikowano

Sądzę że bez brody przypomina mi

biedny_breivik_skamle_torturuja_mnie_640

W ogóle kto to jest? Bo właśnie mi przyszła rozkmina że w Norwegii łatwo z więzienia uciec.

aa, to jakiś polski "jp raper"? Powinien mocniej dostać niezależnie od tego jak mocno już dostał(nie wiem) :D

Dobrze kombinujesz, Bonus mowil ze w Trondheim (czy jak to sie tam pisze) trenował MMA

Opublikowano

Niespodzianki nie ma. NIe jestem fanem bonusa mam beke z niego, ale jego przeciwnik bardzo mnie wkurza. Kolejny cwaniak ktory zachowuje sie jak idiota. Pasuje do pakola. Wystarzy zobaczyc walke lub obejrzec wywiad przed walka. Taki cwaniak a skakał koło bonusa jak najman koło pudzia. I to jeszcze była walka wieczoru. bOnus nie jest debilem zrobił z siebie debila dzieki czemu jest sławny i bez problemu załatwił sobie walke.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...