Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z pingiem podczas grania

10xxbartekxx10

Pytanie

Opublikowano

Witam, przejdę do sedna , otóż mam problem z pingiem w grze , jak i na team speaku 3. 

Kiedy odpalam ts, ping jest w normie całe 5 kresek, po odpaleniu danej gry np: Battlefield 3, po około 30 minut ping zaczyna mi skakać, próbuje komunikować się ze znajomymi, oni mnie normalnie słyszą, ja ich niestety nie( przycina ich podczas mowy). Ten problem zaczął się od jakiego patcha (TS3), około 2 miesiące temu było wszystko dobrze.

dodam że im więcej ludzi siedzi ze mną na kanale tym większy ping na ts, w tym też mam lagi w grze

Kiedy nie siedzę na team speaku 3 , nie mam żadnych lagów, mogę normalnie grać, wszystko jest good :)

Plik zawiera cmd ping . wp oraz ping na ts

post-263138-0-18807400-1397936651_thumb.png

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie prawda ;) Ściągnij tą wersje przed ostatnim patchem to nadal będziesz mógł gadać. Ja do tej pory nie robiłem aktualizacji i moge rozmawiać.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zrestartowałeś tego routera? To często pomaga.

Zrób to tak.

1. Wyłączasz routera

2. Odłączasz zasilanie

3. Włączasz routera

Ustawienia routera są zapisane, nic nie trzeba uzupełniać (nie wiem jak w Livebox, w normalnych routerach tak jest

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

to jest ping podczas grania i siedzenia ze znajomymi na team speaku 3 

mam tylko jedną kreskę, tnie ich jak cholera :/

post-263138-0-22131100-1397941054_thumb.png

Tak , resetowałem. 

Jeśli ściągnę starszą wersje ts3, to nie będę mógł komunikować się z nimi ;/

Mam jeszcze jedno pytania czy podczas resetowania routera, mogę zapisać wszystkie dane, i potem wczytać to, żeby nie wpisywać tego od nowa ? :P

Opublikowano

Na początek by w ogóle cokolwiek poradzić napisz: dostawcę internetu, deklarowaną prędkość na umowie, rzeczywistą prędkość ze strony speedtest.net, to czy jest to internet radiowy czy nie, wszystkie urządzenia na drodze do komputera (modem/router), to w jaki sposób łączysz się z routerem/modemem (wifi czy kabel), a po za tym napisz czy to dzieje się również na innych urządzeniach podłączonych do tej sieci czy tylko na tym komputerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...