Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Evelynn na jungle s4 ?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. czy Evelynn w sezonie 4 jest dobra na jungle? jakie sa jej + i - ? z góry dziękuje za odb i polecam lajki

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Według mnie ona Keruje gry! szhield i slow z ulta, neiwidka oraz te ganki <3 bardzo fajna .... nawetblue nie potrzebuje. nie raz można zaskoczyć bota/topa z krzaków! jednak ja nei gram na jungli, aczkolwiek wiem, że trzeba ją ogarniac

bb68.png

Opublikowano

Średnia 

+Szybkie ganki (zwykły ward nic nie pomaga)

+Duży DMG na początku gry

+Haras z Q oraz E do gonienia lub ucieczki

.

- Słabe ulti w 1 vs 1 (najlepiej w 5 wpuszczać jak się da :D)

-Pod koniec gry nie robi zbyt dużych obrażeń 

- Ciężka w ogarnięciu (Ponieważ przy złym ganku nie mając już E szybko możemy się wyjebać)

Opublikowano

Moim zdaniem dosyc dobra zabija uciekajac podczas spamienia z Q

Dobre ganki (pamietaj jak grasz przeciwko eve postaw pink warda w krzakach!!)

Slow z R + taka jakby tarcza

Latwe ganki

Z tego co wiem czesto banowana diamond+

x

Opublikowano

Moim zdaniem jest świetna mam nią zagrane 10 gier z czego 2 przegrane :P

świetne ganki ludzie nie stawiają pinków a nawet jeśli to zniszczysz i przyjdziesz again

dobre ulti + slow + shield

+ spamowanie z q

+ move speed z w/ 

+ e att speed

Opublikowano

Jest iście epicka i często banowana. Sieje postrach wśród przeciwników tym, że nie wiedzą gdzie się kryje. Można zaskoczyć przeciwnika lub wywabić go wprost do pułapki. Jej umiejętność wyczyszczenia i przyśpieszenia idealnie nadaje się do ucieczki co nadrabia jej papierowatość. Polecam budować ją pod atak, szybkość ruchu i jeszcze raz atak. Zefirki jak najbardziej wskazane.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Kupiłem i powiem wam, że jungle miałem all wyczyszczona w 5 minucie =) dość dobre ganki, cztery rankedy pod rzad wygrałem i wszystkie były surr xD.

Dzięki za odp ;)

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...