Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]4800

Duraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zastanawiam się nad kupnem irelii lub renektona na topa? może mi ktoś doradzić i czy się wgl grać irelią w tej mecie ?:P

Opublikowano

Renekton i tylko renekton , ma wszystko czego potrzebujesz. Poczynając od mechanizmu escape/survi/dmg/ brak many, jest bardzo wytrzymały. Kupuj póki nic nie słychać o nerfie . 

Irelia hmm , ostatnio mało grana ,  reguły Irelke gra sie albo tanky albo dmg , nie działa jak Jax czy właśne Renekton . Jest ok ale aktualnie bardzo wypadła z mety . Chociaż myślę że wymainowana Irelia(OGRANA) jest świetna + nie musisz sie martwić że ci ją zbanują w select . 

Jestem za Renektonem.

Opublikowano

Panowie nie rozpędzajcie się ;3 Renek aktulnie w mecie Irelka ogarnięta zrobi więcej niż renek na tym samym poziomie - NIE na odwrót też NIE oni mają inne role Ren ma [nie] tulić turreta i grać defensywnie. A irelka ma gnębić przeciwników na topie którzy wygrywają Late a grać bardziej def na Early kingów. Ogólnie Ren twardszy Irel większy dmg tak to moge określić, nie da się powiedzieć kto jest lep

szy bo to inne postacie :D

But ren wymaga ogarnięcia i [chociaż jakiegoś] teamworka ze strony junglera i mid na takie postacie jak Fiora

@Edit: 

Widzę, że chodzi ci raczej o mete to bierz renektona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...