Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xeno skrypty help

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest mi potrzebny skrypt do palka aby jednoczesnie bił z bolta i dokładał do tego sd  Bardzo bym prosił .

Jeszcze jak by ktoś miał skrypta na energy ringa czy cos w tym stylu ze jak spadnie do jakieś tam ilosci hp to założy ringa i odłoży 

Bardzo bym prosił 

Opublikowano

Jap...człowiek :D

Bocisz i nie wiesz czym bocisz ... ustawiasz  w targecie aby bił normalnie i runę - obok id sd ...

Wchodzisz w support, druga opcja od góry masz zakładanie ringa.

Opublikowano

-.- człowieku ja chce aby jak zaznacze ludzi to mi walił z arowa i sd .... na to musze miec skrypta . Po 2 ten skrypt na ringa - jesli spadnie do 1500 hp np to zaklada ringa i odkłada go jak bedzie powyżej 2000hp  czaisz -.-

Opublikowano

Wchodzisz Targeting ---> wpisz nazwe moba ---> Potem wpisz id SD ---> zmień tam ustawienie żeby bił sd, czyli RUNE, podstatowo masz tam napisane "none"

Opublikowano

Wchodzisz Targeting ---> wpisz nazwe moba ---> Potem wpisz id SD ---> zmień tam ustawienie żeby bił sd, czyli RUNE, podstatowo masz tam napisane "none"

Czy ty potrafisz czytać ? Potrzebuje skrypta na ludzi a nie na pierdolone mooby które mogę w targetingu ustawić itd ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...