Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 190-215 zł

Gość Royal3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwierając ten temat pragnę was poprosić o propozycje najlepszych słuchawek w podanym w tytule temacie przedziale cenowym. Warto podkreślić również to iż słuchawki służyć mi będą przy grach komputerowych takich jak counter strike global offensive, league of legends, czy też podczas oglądania anime.

Uwzględniając cene słuchawek proszę wliczyć koszt wysyłki. Więc jeśli słuchawki kosztują 215 zł to ich nie kupię. Priorytetem za darmo mi nie przyjdą.

Opublikowano

bez. po co mam płacić za mikro skoro mam jakiegoś tam zalmana?

Opublikowano

Sennheiser HD 201

mam je teraz na głowie. Chciałbym dźwięk o lepszej jakości, bo hd 201 są za 80zl, a chce wydac aż 200zł

Opublikowano

Co powiecie o AKG K 514 MKII 

Jeśli chodzi o AKG to polecam ;) Za tą cenę na prawdę dobre słuchawki.

Opublikowano

Co powiecie o AKG K 514 MKII 

Moim zdaniem K 518 lepsze (żeby nie było - oba modele dobrze znam) :) Niemniej AKG generalnie polecam.

Ponadto możesz zainteresować się Superluxami HD 681.

#don't care

Opublikowano

Moim zdaniem K 518 lepsze (żeby nie było - oba modele dobrze znam) :) Niemniej AKG generalnie polecam.

Ponadto możesz zainteresować się Superluxami HD 681.

Z tego co czytalem to K 518 maja super mocne bassy, a mi nie są aż tak potrzebne. Są też zamknięte, a jakość dźwieku zamknietych sluchawek jest ponoc ciut gorsza. Nie wiem. Sugerując się ceną superluxy HD 681 są gorsze, bo na allegro mozna je znaleźć nawet za 100 zł. Jak na prawdę jest?

Opublikowano

To prawda, że K 518 mają mocniejsze basy i są bardzo mocno wyizolowane dźwięki zewnętrzne. Jeśli tego nie chcesz, to odrzuć je. To już kwestia indywidualnych preferencji. Mnie w  AKG K 514 MKII dźwięk nieco kłuje w uszy i są zdecydowanie zbyt mało wyizolowane. Po ich odsłuchu byłam nieco zawiedziona. Z resztą niech się @Lord Makin może wypowie w tej kwestii, bo on je ma.
Co do Superluxów to nie sugeruj się ceną. Nie są gorsze. To całkiem niezłe słuchawki o uniwersalnym dźwięku. No i wygodnie leżą na głowie :) Są dość szczegółowe, więc do gier się nadają. Myślę, że to najlepsze rozwiązanie, jeśli brać pod uwagę stosunek jakość/cena.

#don't care

Opublikowano

Nie miałam okazji słuchać Evo, ale słyszałam, że są trochę bardziej basowe od "nieevo" i mają po prostu nieco inną charakterystykę dźwięku. Zbierają dobre opinie. Ciężko jest uznać, że coś jest lepsze i gorsze, gdy jest po prostu inne. Osobiście bym się chyba skusiła na Evo (ale ja lubię nieco ciemniejsze granie).

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...