Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić do 2kk? BPL/ Brazylia

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skipperek, tak tylko cena 2 składów 2kk ma być ^^ Ew. jeżeli spodoba mi się naprawdę BPL wyedytowane to moge poświęcić Neymara (Chyba że ktoś mi uświadomi że jest on naprawdę słaby, bo mi się wydaje ze jest koks z tymi sztuczkami + zwrtonością.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jeżeli miała by być PRO Bpl, to już tej brazylii nie musi być. zastanawiam się nad atakiem Aguero + SIF Tevez dało by to rade? (Tevez wchodzi na poczatku meczu aby zgranie nie spadło za Suareza)

Opublikowano

Jeżeli miała by być PRO Bpl, to już tej brazylii nie musi być. zastanawiam się nad atakiem Aguero + SIF Tevez dało by to rade? (Tevez wchodzi na poczatku meczu aby zgranie nie spadło za Suareza

BPL + Tevez ciężko zrobić.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Kurcze, cały czas experymentuje na futhead w ustawieniu nawet bez brazylii ale i tak nie mam pomysłu. Messi + Tevez ale to ju za drogo ;p

Opublikowano

Kurcze, cały czas experymentuje na futhead w ustawieniu nawet bez brazylii ale i tak nie mam pomysłu. Messi + Tevez ale to ju za drogo ;p

E tam drogo ważne że dobry atak tylko czy tevez SIF czy zwykły . Messi jest dobry w fifie przynajmniej ja tak sondzę z tego co nim grałem.

Opublikowano

YY, co tam jest lipnego? Silva zostaje na obronie więc jest git. Dokupie Terrey'ego SIF i będzie pompa ;P (Wejdzie za luiza w trakcie meczu)

Opublikowano

Szkoda, że Wszyscy z twojej obrony atakują.

Silva zostanie sam, ale też czasami atakuje.

Pójdzie 2 i chuja zrobi.

Wróci Toure, ale wątpię czy dogoni Etoo czy Sturridge :D

Hazard i Nasri mają wyjebane w Obronę więc kolejny bezsens.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Terry IF + Silva IF obaj pracowitość w obronie wysoka ^^

A może formacja z 3 obrońcami co o niej sądzicie odpowiednia dla BPL?

Opublikowano

Terry IF + Silva IF obaj pracowitość w obronie wysoka ^^

A może formacja z 3 obrońcami co o niej sądzicie odpowiednia dla BPL?

nie.

Kościelny IF i Caulker IF

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Troll, czyli Silve wywalić? I dać Kompanego + Luiza? Bo Silva ładnie gra + ładne mi główki wczoraj sadził ^^

Opublikowano

Troll, czyli Silve wywalić? I dać Kompanego + Luiza? Bo Silva ładnie gra + ładne mi główki wczoraj sadził ^^

Jeżeli gra u ciebie dobrze to go zostaw. Ale nie będzie pełnego zgrania (10 na zawodnika)

Wydaję mi się, że ten skład będzie najlepszy:

http://www.futhead.com/14/squads/10237013/

Nisko w Obronie: Aguero

Średnio w Obronie: Suarez, Schurrle, Willian, Caulker, Baines, Walker

Wysoko w Obronie: Kościelny, Toure, Rooney

Według mnie zajebisty skład.

Aguero jest szybki i techniczny, więc jak będzie Kontra to da radę sam, albo nawet z Rooneyem czy Suarezem.

Co do Rzutów rożnych to wchodzą: Koscielny, Caulker, Toure, Suarez, Rooney.

Czyli wtedy na obronie zostanie Willian, Baines (chyba, że będzie wrzucał), Walker i prawdopodobnie Aguero.

Nikt nie da rady przejść 4 czy 5 zawodników. Chyba, że jest Kozak.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Troll, a co z Hazardem? Wywalić go? Nie nadaje się ogl. do składu? I nie lepiej dać z Koscielnym Kompanego?

http://www.futhead.com/14/squads/10237451/

A co powiecie o takiej formacji ze składem? Fakt troche więcej kasy ale może uda sie sprzedać drożej MOTM Nasriego to starczy ;p

Opublikowano

Troll, a co z Hazardem? Wywalić go? Nie nadaje się ogl. do składu? I nie lepiej dać z Koscielnym Kompanego?

http://www.futhead.com/14/squads/10237451/

A co powiecie o takiej formacji ze składem? Fakt troche więcej kasy ale może uda sie sprzedać drożej MOTM Nasriego to starczy ;p

To KOMPANY za CAULKER ;)

co do tej formacji i składu, fajny... ale polecam ci 4-1-2-1-2... to moje, ale za Culker daj Kompany

77512f97859e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...