Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzały z dystansu

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, powie mi ktoś jak popranie uderzyć z dystansu? Próbowałem setki razy uderzać finezyjnym i bez. Zawsze kończy się strzałem w trybuny. Na yt jest sporo filmików z golami tygodnia i własnie tam uderzają  z 30-40 metrów perfekcyjnie w bramkę. Jest to kwestia farta czy trzeba przytrzymać kombinacje klawiszy ? Gram na padzie. 

Opublikowano

Przytrzymaj LT + strzał, wtedy jest spektakularny strzał, mi czesto wpada z daleka tym strzałem.. Po za tym musisz dobrze siłe dobrać i oczywiscie duzo zalezy od zawodnika, jego sily strzalu, celnosci itp.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Zawodnik jasna sprawa, ale jeśli dopompuje zawodnika i ma po około 95 strzału celności i siły to raczej nie powinno byc problemu. Bede testował spektakularny 

Opublikowano

Ravoner dobrze mowi, jest to przycisk od kontroli tempa, a jak go sobie ustawisz to tak masz: )

Opublikowano

No i lipa rozegrałem kilkadziesiąt meczy, spadłem z 4 do 6 ligi xD a z dystansu nie trafiłem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...