Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] programy

globus102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie jakie np programy sa potrzebne do zaprojektowania takiego o to layouta ??

unique.jpg

.zielsko.com copyright

Prosze o podanie takich programow :)

Opublikowano

Photoshop, materiały i umiejętności. Jeżeli dopiero zaczynasz z grafiką to zdecydowanie odradzam takie projekty. Ja sam siedze w grafice ok. 5 lat i musze sie nieźle napracować by stworzyć taki layout.

Opublikowano

Nie chodzi o to ze zaczynam bo  tez juz troche pracuje nad grafika wkoncu jestem programista i tworze wlasne strony ale interesuje mnie wiekszy zakres grafiki zeby tworzyc juz porzadniejsze projekty niz te zwykle takie podstawowe

Opublikowano

To w takim razie wybacz ale jak dla mnie jest troche dziwne że masz styczność z grafiką i zadajesz takie pytania dlatego też wywnioskowałem że nie jesteś w temacie.

No i że taką reklame se zrobie (patrz sygnaturka), jeżeli ogarniasz to z checia podjąbym współprace ponieważ mam zamiar wejść na "rynek" takich layoutów i miłobybyło gdyby klient nie musiał zamawiać kodowania u kogoś innego. Sam znam AC, HTML i CSS no ale jednak PHP itd. jest wymagane w takich projektach.

Wracając, tak jak mówiłem "Photoshop, materiały i umiejętności". Przydaje się też tablet graficzny (koszt 300-400zł w góre).

Jako że znasz już się troche na webdesignie to polecam zagłębić się w fotomanipulacje, matte painting i leciutko w DP.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...