Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod na PL

Tequinss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciagnelem kamer moda chce uruchomisc jako administrator i musze wpisac haslo tylko niewiem jakie jes jak to sprawdzic ? ;/ , i prosze wrazie czego innego kamer moda ,  z gory dzieki daje like .

Opublikowano

Nie musisz uruchamiac jako administrator. A jesli czujesz taka koniecznosc wpisz tam haslo jakie masz zalozone na komputer, jesli go nie masz nic nie wpisuj albo zmien na inny profil jaki jest do wyboru.

Opublikowano

Mam teraz kolejny problem wyskakuje mi komunikat python27.dll is in use . Wyczytalem ze trzeba usunac ten plik gdy go usunelem to wyskakuje to samo prosze o pomoc ;/

Opublikowano

Też tak miałem z tym phyton27 i ustawiłem ,żeby uruchamiał jako administrator i pomogło. Tylko że ja mam 7.

Zanim coś napiszesz przeczytaj, uruchamiał jako adm. lecz nic to nie da gdyż ma windows xp którego już nie ma i nie będzie aktualizacji ect.

graphic.png

Opublikowano

Panowie, ja mam taki problem że jak odpalam kamer moda, klikam start mod to wyskakuje mi "Błąd, nie wykryto najnowżysz aktualizacji Metin2PL! " Generalnie to mam tego moda z Chomikuj, bo z metin2mod.tk nie da się pobrać, bo trzeba wpisywać swój numer telefonu przy pobieraniu, pomoże ktoś? Da ktoś link do normalnego Moda który będzie teraz działał?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...