Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na Topa, ewentualnie Mid.

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam jakiejś postaci na Topa, ewentualnie na mida. Myślałem nad Kha'Zix'em, Zed'em lub Draven'em. Dariusa już mam, także podawajcie swoje propozycje, nagradzam plusami. ;)

Opublikowano

Co do mida , gramy albo assasyna albo burst , tutaj Zed lub Annie , dałem przykłady bo może to być KhaZix lub Veigar. Często w champion select dobieram postać pod team , jeśli wiem że w jungli jest khazix , wybieram Annie . Zed czy Khazix to postacie które zabijają pojedynczo , każdego po kolei , za to typowy burst jest w stanie zabić cały enemy team w TF na raz .  

Co do mida , jest podobnie , albo gramy typowego tanka - Mundo, Shen lub właśnie jakiegoś assasyna , choć często widuje sie na topie Vayne, Ryze lub właśnie Dravena . Wszystko zalezy od enemy teamu . 

Opublikowano

Kup sobie siebie i sprzedaj siebie na allegro bo nie lubisz siebie ponieważ moja łopata jest taka, że szanuje siebie.

Yasuo mid

Nami support
Miss fortune adc
Rene/Mundo solo top
Vii jungle

Często grane postacie(dobry team comb)

@Edit: Tak na serio: 

Aktualne Popularne topy - Typowe safe picki np:

Renekton, Trundle 

Na midzie różnie, zależy od enemy team nie ma określonej roli na mida w stylu apc etc ponieważ na midzie często jest grany Pantheon, Lee. Więc na mida jeżeli lubisz assasynów to 

Zed 

Akali

Leblanc - kosi całą mete polecam

Apc - może być to ziggs, ale dużo aktualnych miderów go kontruje

(..)Vayne, Ryze lub właśnie Dravena 

Aha, a ja to tam myślałem, że adc gra sie na bocie xD Na topie teraz soraka jest często grana o.O Z Ryzem to masz akurat rację, ryze lepszy na topa niż na mida

@Edit2:

Jak masz żetony to możesz pooglądać sobie postacie, te które ci się spodobają kupić, ew. zwrócić później.

Co do mida , gramy albo assasyna albo burst(..)
Co do mida , jest podobnie , albo gramy typowego tanka(..)

Nie żeby coś, ale przejęzyczyłeś się

Opublikowano

Polecam ci Kha 'zix 

+Niewidzialność

+Ewolucje

+Duży DMG

+Po zabiciu lub asyscie e (skok ci się odnawia)

+Przyjemna gra (Polecam ci nim grać Mid,Jungle na topa jak dla mnie za papierowy)

Opublikowano

A ja polecę Vladimira:

+Spell vamp

+ Kontruje dużo assasynów (M.In Fiora, Katarina dzięki pullowi)

+ Sustain na lini

+ Na takim osobniku jak mundo możemy zostać na lini z 3x dłużej

- Dość słaby w bez pośrednich walkach

- Wymagaga ogarnięcia, + Gdy ogarniesz kosi :3

+Przyjemna gra (Polecam ci nim grać Mid,Jungle na topa jak dla mnie za papierowy)

Na topa za papierowy? Jak go budujesz pod DPS'a ( tego z hydrą ) no to jest. Jest na niego sposób gry kiedy team ma dużo DPS'ów i casterów budujesz takiego off tanka. M.in Black Claver, Omen

@Edit:

To ten build

Ninjas tabi/Mercury,Cleaver, Randuin's Omen, Spirit Visage/Maw of Malmortius Banshee's Veil/Sunfire Cape/Guardian Angel ostatni item zależy

PL:

Tabi ninja/ obuwie merkurego,Czarny tasak, Omen randuina, Oblicze ducha/Paszcza Malmortiusa, Całun banshe/Słoneczna peleryn/Anioł stróż

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...