Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika i ram.Pilne

solek796485232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałem go ale zrozum że ten komputer jest za bardzo w tyle żeby nadgonił aktualną technologie.

Przy inwestycji 1000zł nie uratujesz go bo to jest stara podstawka (775) gdzie max. co włożysz do środka to quad który pozwoli Ci już odpalić gry typu gta4 ale znowu grafika ram i podejrzewam zasilacz do wymiany.

Na twoim miejscu bym nic nie dokładał i po prostu zbierał na nowego kompa.

quad ~ 300zł

ram ~ 120 zł (2x2gb)

4870 ~ 150zł

PS. podaj jeszcze moc i marke zasilacza.

graphic.png
Opublikowano

Na tej grafice hd-5450 l4d2 pójdzie ale będziesz miał na minimalnych 15-25fps  i w LoLu na minimalnych też z 15-30fps.Sam mam tą kartę i jest to jedyny szajs radeona [nie mówię że ich inne kart są słabe wręcz przeciwnie] jedyne co na niej odpalisz bez lagów to sapera bo pasjans czasami laguje xD

@Edit napisz jeszcze jaką masz rozdzielczość monitora.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

@up wierzysz ludziom na youtube którzy nagrywają z jednej karty i zmieniają opis dla uzyskania widzów.Albo ci trolle co piszą że jest gta 4 na PSP...  

Aby ci to udowodnić pobrałem lola,na low kampiąc na spawnie miałem ledwo ledwo ponad 30fps i ściny ... A ty się pytasz czy będziesz mieć 60fps odpowiedź brzmi :

Tak będziesz mieć w MENU...

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Mało to wiarygodne bo na tym gównie co mam teraz jest więcej fps'ów niż ty masz i na spawnie nie ma ścin :)

Niech napisze ktoś znający się na tym.

dobra kupuj ja cie tylko ostrzegam żebyś tylko nie pisał później tematów typu :karta laguje. Mało fps. a wolisz poradę kogoś kto się zna czy kogoś kto to ma??

Jak jesteś taki uparty na tą kartę to po co tworzysz temat?

Opublikowano
XXX

Napewno coś dostałeś na wielkanoc :D

@down sory nie czytałem całego tematu :D

Opublikowano
http://allegro.pl/karta-sapphire-radeon-hd-7770-ghz-edition-1gb-ddr5-i4150060613.html

Zawsze coś.Jest 2 razy lepsza będziesz mieć 60 FPS [w lolu] na bank nawet ci bf 4 na średnich pójdzie.A bf 3 na ultra z małymi spadkami.Jeśli masz czas to spróbuj tą wylicytować.

Napewno coś dostałeś na wielkanoc :D

Ma być low profile, proponuję nauki czytania, chociaż to powinno być w przedszkolu.

Szukaj HD7750 low profile, może jeszcze znajdziesz, okolice 300 zł za to wydajna jest. Jak taniej to HD4650 też będzie dobry, hd5570, hd6670

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...