Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zaoferować swoja osobę jako Technika na serwer prywatny Metin2.

Poszukuję osoby lub Teamu +20 age, z poważnym zamiarem postawienia czegoś wyjątkowego.

Proszę nie pisać wiadomości typu 'siema,elo,e ty,e itp... bo nie odpisze.

Mam 19 lat, i wiem co potrafię, m.in , uczę się pisać questy  oraz  "lua". 

Jestem "MasterDream" i niech tak zostanie.

Po więcej informacji zapraszam na gg:

49818019

Dodam, że pracuję z osobami +20, jezeli w Teamie jest osoba -18, nawet nie pisz. 

Zapraszam także do pytań w postach. 

Opublikowano

"Mam 19 lat, i wiem co potrafię, m.in , uczę się pisać questy oraz "lua"."
Wiesz co potrafisz, ale piszesz "CV" więc napisz to co potrafisz, bo z informacji które podałeś wynika, że uczysz się pisać questy...  -.-

Opublikowano

Witam. Chciałbym zaoferować swoja osobę jako Technika na serwer prywatny Metin2.

Poszukuję osoby lub Teamu +20 age, z poważnym zamiarem postawienia czegoś wyjątkowego.

Proszę nie pisać wiadomości typu 'siema,elo,e ty,e itp... bo nie odpisze.

Mam 19 lat, i wiem co potrafię, m.in , uczę się pisać questy  oraz  "lua". 

Jestem "MasterDream" i niech tak zostanie.

Po więcej informacji zapraszam na gg:

49818019

Dodam, że pracuję z osobami +20, jezeli w Teamie jest osoba -18, nawet nie pisz. 

Zapraszam także do pytań w postach. 

Z tego dowiedziałem się że jesteś questerem, nie technikiem.

Nie polecam. :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jak uczysz się questów, to uczysz się lua, bo quest jest pisany w lua.

Więc nie rozumiem "questów i lua"

Życzę powodzenia.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

"Mam 19 lat, i wiem co potrafię, m.in , uczę się pisać questy oraz "lua"."

Wiesz co potrafisz, ale piszesz "CV" więc napisz to co potrafisz, bo z informacji które podałeś wynika, że uczysz się pisać questy...  -.-

Nie będę pisał na MPC co potrafię... bo potem napala się większość dzieciaków. Osoba zainteresowana napisze na gg, i tam się dowie szczegółów. 

Z tego dowiedziałem się że jesteś questerem, nie technikiem.

Nie polecam. :)

Pieprzysz głupoty, nic dziwnego, że masz tyle postów za takie idiotyczne i zbędne wypowiedzi. Jak możesz nie polecać, skoro nigdy nie miałeś ze mną styczności  ? 

Napisałem, że uczę się pisać questy, trzeba się rozwijać. 

Jak uczysz się questów, to uczysz się lua, bo quest jest pisany w lua.

Więc nie rozumiem "questów i lua"

Życzę powodzenia.

Źle zrozumiałeś moja wypowiedź, albo ja źle napisałem. Pisząc LUA miałem na myśli bardziej zaawansowany quest oparty na tablicach i lepszej funkcjonalności .  Bo quest możesz wziąść z byle g*** i od byle kogo na MPC. 

Opublikowano

@up *wziąć
Z tego co napisałeś ogólnie to nie polecam, możliwe, że umiesz dużo i jesteś dobrym technikiem, lecz z tego co tutaj jest napisane to jestem na nie.

P.S Twoje gg nie wygląda zachęcająco, a mianowicie: nazwa-qweqweqwe  wiek-0  pleć-K  miejscowość-zxxczxc

Opublikowano

@up *wziąć

Z tego co napisałeś ogólnie to nie polecam, możliwe, że umiesz dużo i jesteś dobrym technikiem, lecz z tego co tutaj jest napisane to jestem na nie.

P.S Twoje gg nie wygląda zachęcająco, a mianowicie: nazwa-qweqweqwe  wiek-0  pleć-K  miejscowość-zxxczxc

Agent 007 ;-)

Nie spamujcie idiotycznymi postami, że jesteście na nie skoro ze mną nie rozmawialiście, i nie przedstawiliście oferty. GG jest  najmniej istotne, nie używam go i tylko założyłem dla tej oferty.

Opublikowano

Nie polecam. Z tego co napisałeś wynika, że nie potrafisz nic :]

87225705356827008866.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...