Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będę miał bana ... ?

Sarenkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem mecz turniejowy i wywaliło mnie bo ktoś coś tam nie wiem nie doczytałem do końca ale było coś napisane o jakimś haśle i grze CS GO.

Szybko zmieniłem hasło i spróbowałem wejść na turniej jeszcze raz wywalało mnie i pisało że Steam o takim ID jest niedozwolony lub coś takiego.

"Naciskłem" Odłącz i napisało coś tam Global jest niedostępny.

Szybko zresetowałem Steama i chciałem go włączyć lecz nie mogę połączyć się ze steamem.

Będę miał bana ... ?

Opublikowano

Zależy który raz wyszedłeś z gry, w której rundzie itp.. Ale bana prawdopodobnie dostaniesz od 30 MIN do 7 DNI. 

Opublikowano

Może to po prostu błąd na serwerach valve. Poczekaj chwilę i zaloguj się jeszcze raz.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

No to raczej masz bana. Wogole juz mnie denerwuje ta gra. Raz dostalem bana ze niby nie gralem bo na poczatku mnie rozlaczylo ale wbilem po 1 min i gralem przez caly mecz wygralismy gra sie skonczyla a ja bana dostalem;c Z valve tak jest daja bana bo moga. Jezeli nadal masz to poczekac lub piasz do supportu dlaczego itp.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...