Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży problem...

Yogi1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie tutaj ale nie znalazłem działu, chciałbym obejrzeć serial Hannibal obejrzałem cały pierwszy sezon i pięć odcinków z drugiego, nie mogę nigdzie na necie znaleźć reszty. Od sezonu pierwszego i pierwszego odcinka do drugiego sezonu piątego odcinka jest na zalukaj.tv, chciałbym dokończyć oglądanie ale nie wiem gdzie, jeżeli ktoś ma informacje niech napisze w komentarzy z góry dzięki ;)

Opublikowano

Do seriali to tylko scs.pl :)

Sama oglądam tam Hannibala, napisy bardzo szybko, jakość cudna, po prostu nic dodać, nic ująć.

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

Do seriali to tylko scs.pl :)

Sama oglądam tam Hannibala, napisy bardzo szybko, jakość cudna, po prostu nic dodać, nic ująć.

trzeba się rejestrować 

Opublikowano

trzeba się rejestrować 

Nie trzeba. Jeśli tylko chcesz.

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

jak to?

No po prostu nie musisz się rejestrować jeśli nie chcesz, ale warto. To jest możliwość między innymi planowania seriali jakich obejrzenia chciałbyś się podjąć, bot procentowo Ci liczy ile Ci jeszcze zostało do ukończenia danej serii itp. Bodajże do niektórych odcinków trzeba rejestracji ale ich jest ok. 5% na całą serię.

Opublikowano

No po prostu nie musisz się rejestrować jeśli nie chcesz, ale warto. To jest możliwość między innymi planowania seriali jakich obejrzenia chciałbyś się podjąć, bot procentowo Ci liczy ile Ci jeszcze zostało do ukończenia danej serii itp. Bodajże do niektórych odcinków trzeba rejestracji ale ich jest ok. 5% na całą serię.

http://scs.pl/odcinek,hannibal,futamono,odcinek-18,s02e06.html

nie mów że akurat ten odcinek którego nie widziałem jest w tych 5%

Opublikowano
http://scs.pl/odcinek,hannibal,futamono,odcinek-18,s02e06.html

nie mów że akurat ten odcinek którego nie widziałem jest w tych 5%

No to się zarejestruj, bodajże nie trzeba nawet maila aktywować. Możesz jeszcze zobaczyć na kinoman.tv, ale nie polecam, ponieważ:

- Laguje

- Mnóstwo reklam jeśli nie masz ADblocka

- Ludzie często spojlerują w komentarzach ;_;

Opublikowano

No to się zarejestruj, bodajże nie trzeba nawet maila aktywować. Możesz jeszcze zobaczyć na kinoman.tv, ale nie polecam, ponieważ:

- Laguje

- Mnóstwo reklam jeśli nie masz ADblocka

- Ludzie często spojlerują w komentarzach ;_;

użytkowanie jest darmowe?

Opublikowano

użytkowanie jest darmowe?

Owszem, użytkowanie jest darmowe.

Opublikowano

Nie wiem co Ci nie chodzi, sam sprawdziłem i mi normalnie działa, może masz coś nie tak z internetem.

Wchodzisz normalnie w odcinek pomijasz te reklamy i wszystko śmiga jak trzeba nawet rejestrować się nie trzeba :D

Opublikowano

Nie szybciej pobrać przez torrenty? premierowe sezony i odcinki lecą jak burza.a na amerykańskich torrentach to już w ogóle 3minuty i odcinek pobrany.Sam pobrałem wszystkie dostępne odcinki hannibala ostatnio bo zamierzam oglądać z czasem ten serial.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...