Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra strasznie laguje

barti09812345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż  mam wielki problem z tą grą
Procesor:Intel pentium G2020
Karta Graficzna:Gigabyte radeon 7770hd
Ram:4gb
Win7

Gra nawet na najniższych ustawieniach łapie ściny,teoretycznie mógłbym grać nawet na prawie najwyższych a tu dupa.
W Team fortress 2 na najwyższych mam 300fps,w lolu na ultra 150(na początku 250-300 ale rito pls i patche mi FPS obniżają ;-;) BF3mi na ultra działał (czasami ścinkę złapał bo procek 2 rdzenie)
To jest poprostu tragiczne,zwłaszcza że mojemu kumplowi na dużo gorszym kompie na ultra low nie ścina,z tego co wiem nie tylko ja mam ten problem ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi.(System prawie świeży więc nie ma mowy o syfie na kompie)

Opublikowano

Może to wina neta, nawet niekoniecznie twojego, ale po prostu na jakichś lagerów trafiasz. Mi nie tnie, chyba że jakiś palant z pingiem po 1000 lata w grze. Najlepiej powyłączać wszystko, co używa neta na czas gry (GG, przeglądarka itp). Kompa mam co prawda mocniejszego, na maksymalnych mi śmiga, ale twój też powinien ze spokojem uciągnąć tą grę. Chociaż tego co czytam na forach czy w grze to sporo osób ma wystarczające kompy i dobrego neta, a jednak mają lagi. Może po prostu coś jest skopane w silniku gry, jak np w Gothicu 3, choćbyś miał superkomputer z NASA to i tak masz ściny (co nie zmienia faktu że to genialna gra).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...