Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Są jeszcze jakieś darmowe skiny ?

kolinoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś strona jak how2win.pl gdzie można wygrywać darmowe skórki.
Wiem tylko tyle:
- Tristana - like na Facebook'u
- Alistar - subskrypcja na YT
- Garen - Twit na Twiterze 

Opublikowano

Czasami są losowania na alienware, ostatnio był archlight Varus.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Niestety nie, chociaż.. jest taka strona której nazwy nie pamieta, na której od czasu do czasu wysyłaja na e maila ( po zarejestrowaniu) kody, z miesiac temu rozdawali skin do Varusa.... ale ciężko o skiny, jest ich niby z 700 na jeden dzień ale jak tą strone odwiedza z 40tyś osób, to nie ma co liczyć na skina jeżeli nie ma się szczęścia :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Niestety nie, chociaż.. jest taka strona której nazwy nie pamieta, na której od czasu do czasu wysyłaja na e maila ( po zarejestrowaniu) kody, z miesiac temu rozdawali skin do Varusa.... ale ciężko o skiny, jest ich niby z 700 na jeden dzień ale jak tą strone odwiedza z 40tyś osób, to nie ma co liczyć na skina jeżeli nie ma się szczęścia :)

Strona ta to alienwarearena.com ;)

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

Możesz też polować na stanowiska Riotu na różnych e-sportowych eventach, z reguły rozdają smycze, czapki teemo, a także kody na skiny.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...