Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4A1 ''Devgru'' - ukryta broń w Ca oraz nie do zdobycia...?

GeneralDawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam parę pytań odnośnie tej broni M4a1 cqbr devgru. 

Wiem żę ta broń jest nie do zdobycia, jak Nam opisał Nexon mało osób wie w ogóle o tej broni, jak ktoś zauważył jest ona ukryta na ścianie w shopie 

http://combatarms.wikia.com/wiki/File:M4A1_Devgru.png

(nie wiem czy działa link/zdjęcie), sam Nexon napisał że w żaden legalny sposób nie da się jej otrzymać, jedynie napisali że przez  użycie spawn hacka lub rez.modyfikacji info z tej strony

http://combatarms.wikia.com/wiki/CQBR_Devgru

combat arms wikipedia.

I tu nasuwają się moje pytania:

1. Miał ją ktoś kiedyś, zdobytą w legalny sposób, wiem że się nie da ale może się to zmieniło teraz?
2. Da się ją zdobyć w ogóle teraz z jakiś skrzynek, forge albo coś?
3. Wiedzieliście w ogóle o tej broni w combacie czy jestem pierwszym użytkownikiem, który poruszył temat tej broni?

Opublikowano

1. Nie

2. Nie

3. Tak, pierwsze o tym słyszę.

Wg mnie ta broń zostanie dopiero dodana (jak np legion lucyfer) , być może to bd epik czy demonic, np część itemkow Creed. Być może to bd broń gm'ow lub festive edition.

Ale z tego co piszą to jest szajs.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

znaczy widziałem parę filmików o tej broni na yt ale nie znam się bo pewno broń była zmodowana napewno więc nie wiem czy ma takie staty jak zwykła m4 przed modem czy inne, ale wyglądała fajnie, bardzo mnie zaciekawiła ta broń, lubie rodzine m4.

Opublikowano

Piecu sprecyzuj wypowiedź bo nie zabardzo zrozumiałem chyba że źle Cię zrozumiałem, właśnie dlatego pytam bo tak jak pisałem wyżej nie znam się na modach tylko zaciekawiło mnie to, albo wyjaśnij mi to bo jestem laik w tych sprawach :)

Opublikowano

...
9= M18 SMOKE
10= USP
11= MP5 MOD
12= AK47
13= M4-CQBR DEVGRU
...

Z tego co pamiętam po zrespieniu był cały biały ekran. Jedyne co ta broń posiadała to ikonkę na kill logu.(Tak stare czasy kiedy działał jeszcze wep. spawner)

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Spokojnie. Jak zauważyli, że ludzie się zaczęli interesować tą bronią, to jakoś ją dodadzą. Przecież łatwy sposób zarobku na NX.

Pierdykną cenę na perma za 50k i będą kupować 

9368_gold.png

Opublikowano

A jak ;o Wszyscy będą łasi na nową broń jeszcze M4...

...
9= M18 SMOKE
10= USP
11= MP5 MOD
12= AK47
13= M4-CQBR DEVGRU
...

Z tego co pamiętam po zrespieniu był cały biały ekran. Jedyne co ta broń posiadała to ikonkę na kill logu.(Tak stare czasy kiedy działał jeszcze wep. spawner)

Miałeś biały ekran, bo taka broń nie istnieje w Combacie jedynie z nazwy i obrazku w Gun Emporium.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

#Refresh takowa broń istniała jak grałem na free cheatach z WS (weapon spawne) to grałem chyba z raz nią Tutaj jest gameplay nią

https://www.youtube.com/watch?v=eT8honW3s0I

#edit znalazłem coś jeszcze

That M4-CQBR DevGru had been in the files since 2007. But it were never released to the public

#edit znowu coś znalazłem :DD

https://www.youtube.com/watch?v=c4Ln0Uhfcsk w 2:27 można zobaczyc broń niestety ta broń nie ma DAMAGU

Opublikowano

Prawdopodobnie, albo była w plikach, albo będzie dodana w najbliższym czasie. Jak wspomnieliscie ludzie zaczęli się interesować, to oni dadzą cene z kosmosu za nią i będą trzepać hajs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...