Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przełożenie kart z jednego konta na 2 ?

banan3220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosyć mocny skład i chciałbym przelozyc,sprzedac karty na drugie konto na ktorym bym zaczal grac od nowa z tymi kartami poniewaz mam bilans 200-70-130 i chcialbym zaczac od nowa gre. Czy np wystawienie 1 karty za 150 kasy i szybkie kupienie jej na innym koncie ( 2 kompy , 1 łącze) jest legalne ? Albo sprzedanie wszystkich kart zawodnikow i kupienie jakiegos slabego zawodnika z ''2'' skladu za zalozmy 500k moim 1 kontem ? ? ? 

Opublikowano

Dodaj się do znajomych i zaoferuj wymiane kart. Na tym drugim koncie wystawiasz jakiegos brazowego, wchodzisz na konto gdzie masz sklad i oferujesz wymiane kart wsadzajac tam karty ktore chcesz przeniesc. Wystawianie karty za 150 golda nie ma sensu, bo stracisz ta karte w ciagu 1 milisekundy ;>

Mozesz tez przeniesc kase tak jak pisales, ale troche na tym stracisz bo prowizja 5% za kazda karte.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Tak jest to legalne, tylko nabija Ci zarobek na rynku na - ja mam na - bo przeniosłem swoje składy z 1 ligi gdzie grać się nie dało.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jak zaoferować tą wymiane kart ?

Musisz dodać drugie konto do znajomych.

Następnie po wyszukaniu karty na rynku wybierasz opcję oferta wymiany, a następnie złóż ofertę.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie mam takiej opcji . Konta są dodane do znajomych . Wystawilem karte brazowa na 2 koncie potem znalazlem ja na rynku na koncie 1 i moge tylko licytowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...