Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją ALL Class i Spell Damage Library.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postaram się opisać mój problem najlepiej jak tylko mogę. Mianowicie - mam zamiar zakupić za chwilkę Bola VIP ale nie mogę tego zrobić dopóki nie rozwiążę tego problemu.

Dotyczy on tego, że nie wiem jak POPRAWNIE zainstalować AllClass i SpellDamageLibrary. Na razie używam bola Free i gdy chcę skorzystać przykładowo ze skryptu który wymaga tych 2 dodatkowych pluginów (zgaduję, że wszystkie skrypty VIP tego wymagają) czy jak to się zwie: Hav3WjE.png

Robię to tak: wchodzę w te odnośniki podświetlone na niebiesko które zaznaczyłem na zdjęciu, kopiuję skrypt, wchodzę w Bolu w zakładkę "custom scripts", wklejam skrypt, zapisuję jako xxx.lua i oznaczam skrypty "ptaszkiem". jednak już w grze, po naciśnięciu spacji, diana dalej zachowuje się, jak przed instalacją tych skryptów tzn. wali tylko z Q w gracza i ewentualnie używa W gdy jestem w zasięgu. dodam, że pisze na czacie, żę niby "skrypy loaded" czy jakoś tak.

Za próbę pomocy daję limit like.

sygnatura3.png
Opublikowano

musisz wkleic te skrypty do common. przykladowo pobrac z forum i wlkeic do folderu common

badz zrobic to w notatniku zmienic nazwe i roszerzenie na .lua i wrzucasz do common i dziala :)

IQpyWN8.png

Opublikowano

sHCAQ1V.png

coś takiego ? teraz zadziała ?

i jeszcze powiedz proszę, czy do skryptów VIP też potrzeba tych pluginów, i skąd pobrać te VIP skrypty jak już otrzymam vipa. odblokuje mi się jakaś specjalna nowa sekcja VIP na forum bola z której moge pobrać ?

sygnatura3.png
Opublikowano

Tak odblokuje tam masz liby ogólni polecam pobrac paczke z libami :)

Tylkomusisz to nazwac dokłądnie jak jest napisane, żeby sie zgadzalo

IQpyWN8.png

Opublikowano

Co masz na myśli mówiąc paczke z libami? wybacz jestem świerzy w tym temacie tzw "noob" :D

Jakbyś mógł podać linka skąd mam ściągnąć tego Liba to bym był bardzo wdzięczny :)

EDIT: zrobiłem tak:

roNXGx8.png

spróbowałem zagrać darmowym skryptem na cassio ale niestety po naciśnięciu spacji nic się nie dzieje :(

sygnatura3.png
Opublikowano

nie graj na darmowych skryptach ktore krorzystaja z skillshotow bo nie posiadaja callbacków. i trafiaja przewaznie wtedy kiedy przeciwnik stoi w miejscu

IQpyWN8.png

Opublikowano

niestety po instalacji tego tak jak mówiłeś, mam to co ostatnio czyli diana nie potrafi używać ultimate choć w opisie skryptu pisze, że używa.

oto co pokazuje się po wystartowaniu gry:

HS6UFKI.png

dalej coś źle zrobiłem ?

co to jest "callback" ?

sygnatura3.png
Opublikowano

przeciez masz diana combo loaded wydaje mi sie ze masz jakis vip script ktory nakurwia te errory+ brak jakiejs biblioteki do hidden objects

IQpyWN8.png

Opublikowano

no właśnie o to chodzi że pisze loaded a nie działa, może jakaś stara wersja nie odświeżana tego skryptu, nie wiem.

Co do hidden objects to normalnie mi działa w grach :)

a co do skryptu VIP to raczej nie możliwe gdyż ściągałem dotychczas tylko skrypty z klienta Bola.

Czyli teraz za chwilkę zakupię bola i spróbuję poinstalować te skrypty, a w razie co mi pomożesz ok ?

jescze jakbyś mógł wypisać, które są najlepsze i warto używać, ja spróbuję je sciągnąć i powiem najwyzej co nie działa.

za twoją pomoc mogę nawet dać ci coś więcej niż like`i ale to już na koniec na PW w zależności od tego ile mi pomożesz :)

sygnatura3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...