Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakies rady do gry dravenem?

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podoba mi się ta postać, ale nie bardzo ogarniam grania nią a chciałbym. na lini nie idzie mi za dobrze chyba ze mam babysita od junglera, taka caitlyn mnie zjada jak chce. w teamfightach staram się łapać te topory no ale nie zawsze wychodzi i jest kappa.. chcę złapać toporek i np dostanę cc jakies i jest kappa.

Opublikowano

Tak jak UP, łapanie tasaków to jedyne co musisz ogarniać cała reszta zależy od tego jak używasz mózgu :>

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

To zależy od twojego supporta i enemy połącznia. Jak masz zmyślną leone do pomocy to oczywiście że tak, jak w enemy masz leonke to pasywnie. Tak dla przykładu, sam musisz wiedzieć kiedy grać agresywnie a kiedy defensywnie.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Łap te tasaki

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Powinieneś, nauczyć się przede wszystkim łapania toporów, oraz używania poprawnie pasywki (zabicie, złabania toporu etc). chyba nie muszę mówić, że musisz umieć zeslowować *.*. dodatkowo kontrloa całej mapy, żeby dobic z ulta

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...