Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mk LOL

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do tego programu , jeżeli mam skina do jakiejś postaci ustawionego ( kupiony w sklepie ) i w programie ustawie inny , to mam ten skin który kupiłem widoczny w grze  , czy da się jakoś zrobić tak , żeby inni widzieli skin jaki mam kupiony , a ja taki jaki ustawie ? 

Opublikowano

Jeśli masz skina kupionego skina ustawiasz go do grania to tak czy siak widzą go wszyscy , nawet jeśli ustawisz tego w MKLOLU . A jeśli chcesz pokombinować , to podczas ekranu ładowania postaci spróbuj zmienić szybko skina , może zadziałać. Pozdrawiam .

Opublikowano

Tylko ja chce mieć jakby 2 skiny na raz , jeden dla innych , a drugi dla siebie i z tego co mi  się wydaje , to nie da się nic takiego zmieniać w czasie gry 

Opublikowano

Nie ustawiaj skina wgl w MK lolu , wejdz do gry ustaw jakiego chcesz (kupionego) podczas ekranu ładowania , ustaw w MKLOLU skina którego chcesz , tylko to mi przychodzi do głowy , jeśli to nie zadziała to niema innego rozwiązania , sam chciałem zrobic to samo ale niestety nie dało rady . Spróbuj tak jak opisałem , może zadziałać . Bo kiedyś zapomniałem ustawić wgl skina w mk lolu i dopiero ustawiłem w pasku ładowania postaci , zadziałało . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...