Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBD jak się wybić?

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wróciłem na PL po dużej przerwie ( tak to privy orałem ) jak mogę zarobić trochę kasy na takie "przejściowe" eq +6 na 15 lvl i trochę potów?

Gram bez IS'a i nic nie wydam ;p 

Opublikowano

nie graj na plu .. z góry dziękuje lepiej idz spal jointa :P pograj w jakies cs:go jak juz musisz grac albo na privach.

Opublikowano

nie graj na plu .. z góry dziękuje lepiej idz spal jointa :P pograj w jakies cs:go jak juz musisz grac albo na privach.

Kolega nie pytał czy grać czy nie, tylko w jaki sposób zarobić.

Wystaw bota wh+mobber.

graphic.png

Opublikowano

Kolega nie pytał czy grać czy nie, tylko w jaki sposób zarobić.

Wystaw bota wh+mobber.

Nie chcę używać czitów wole coś na czysto. 

Opublikowano

Lataj i rób questy.
Ja przy normalnym expieniu bez haxów i IS'a w 2 dni mam już tarczę +9, zbrojke +8 jakieś eq 1k hp :)

A więc trochę szczęścia i lecisz ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Lataj i rób questy.

Ja przy normalnym expieniu bez haxów i IS'a w 2 dni mam już tarczę +9, zbrojke +8 jakieś eq 1k hp :)

A więc trochę szczęścia i lecisz ;)

Musisz mieć duże szczęście mam 16 lvl dropłem 2 itemy z bonem był to wachlarz i tarcza ( syf bony )  misje mam porobione wszystkie miałem około 150k starczyło mi na eq +4 i 1k małych potów. I tera nie wiem co moge robić żeby zarobić;d 

Opublikowano

Potów nie kupuj tylko lepiej drop z jakiejś scrofy czy coś. Bij metki, szukaj również tych wielkanocnych z tych magicznych jaj można również nieźle zarobić.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Potów nie kupuj tylko lepiej drop z jakiejś scrofy czy coś. Bij metki, szukaj również tych wielkanocnych z tych magicznych jaj można również nieźle zarobić.

Wlasnie tera wpadlem na pomysl zeby posiedziec na Se-rang itp. Dropią tu ladnie poty to mysle ze sobie troche nadropie i potem pojde na metiny;) 

Opublikowano

też tam grałem wbiłem 33 healerem i mi się znudziło przez niektórych znany nick Andrzej :D ja się dorobiłem eq głównie bijąc metiny i sprzedawając aury silne itp jeszcze możesz możesz szukać wielkanocnych metinow na 10lv w m1 powinienes dać sobie z nim radę

Opublikowano

Wlasnie tera wpadlem na pomysl zeby posiedziec na Se-rang itp. Dropią tu ladnie poty to mysle ze sobie troche nadropie i potem pojde na metiny;) 

Bij je w m1, bo w m2 nie dasz rady z takim dmg.

-Wbijaj 20 levele / czy tam 30 i bonuj eq na początek. (zmianki i dodania z skrzynek)

Opublikowano

Też miałem początkowe problemy z wybiciem się. Najlepszym sposobem jest przejście się po sklepach i ogarnąć ceny ulepszaczy itp i przeanalizować co się najbardziej opłaca. Sam nie gram na ISie więc bez przykładowo rękawiczki ciężko jest dropać itemki. 

Ja siedzę z wh i mobber hackiem na ezotach i liczę na ribka. Besty mało opłacalne bo szanse na to, że go zastaniesz są znikome (po 5/6 osób kampi na besta). Dorobić się idzie na kk, medalach. Możesz też zrobić postać 7-11lvl i iść na Imhę(bronie 30, 5-kątne). Sposobów jest sporo, ale ty musisz wybrać który Ci się najbardziej opłaca. Wiadomo, najlepiej zacząć od łatwiejszych sposobów, ale też mniej opłacalnych. Posiedź sobie na niedźwiadkach, podrop żółcie/skóry + itemy, które dropniesz przy okazji. Sellać ulepszaczy nie musisz, a możesz je wykorzystać. Ulepszaj może sobie tygrysie. Przy dobrym farcie wkułbyś na +9 i to już jest solidny zarobek. 

Ja sam już mam 27lvl, chcę dobić sobie 40lvl i iść do DT gdzie zaczną już w miarę dobrze lotać bronie 45-60 za które u Handlarki zgarniesz całkiem ładny hajs. Za krwawy miecz +0 jest chyba 16k. 

113331483371297180698.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...