Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ostrzeżenie] 1000 sposobów na Darmowe RP [Facebook]

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym was ostrzec przed fanpage 1000 Sposobów na Darmowe RP.

Jest to fanpage które ma już 27tysięcy Like, niby nie tak dużo ale duża grupa moich znajomych z fb którzy grają w lola [nawet platyny] w to wchodzą i czekają na twoje RP.

Przekręt polega na tym że podajemy tam swój numer telefonu po czym przychodzi nam kod zwrotny, jeśli go wpiszemy z naszego konta będzie 3 razy w tygodniu znikać 6,15 zł. Musimy czekać do końca losowania aby brać w nim udział 

Jak pisze w regulaminie tylko jedna osoba dostanie RP, osoba która wygra dostanie RP 07.08.2014. 

Nie są głupi, usuwają komentarze które pokazują że serwis kłamie. Top Like ma osoba która pisze że działa i kupiła skórkę. 

Wiem że wiele z was wie że to Fake ale na tym forum są też dzieciaki które będą później płakać że hajs ucieka z konta 

Link niżej podaje, jeśli macie go w Like albo wasz jakiś znajomy ma to poinformujcie go że to fake, a szkoda kasy :)

x

PS. 10 sekund temu wchodze na TS i kolega mówi że z 30 zł ma 6zl bo mu zostało

175001456602037225492.gif

Opublikowano

julia maksymowicz ta co se kupiła skina do leony niby i mówi, że to działa, szkoda, że ma 0 znajomych, 1 zdjęcie i to Kingi Wolniewicz.

Admini tego FanPage tworzą nowe konta i potwierdzają, że niby ta strona działa.

Dodatkowo są to fake like, lub odkupiony fanpage, 90% to jakieś araby co likują ten fp, fake w chuj, by zginęli ci jebani oszuści.

Opublikowano

Prawde mówiąc to z tego skorzystałęm, ale zaraz zatrzymałem tą subskrypcje sms ;) Fake, kiedyś naprawde bylo coś takiego i rzeczywiście ludzie RP dostawali, ale jak im się kody skończyły ( a mieli z 4/6 tyś ) to zamkneli all i już nic dalej nie robili.Pare ludzi to jeszcze pamięta (było to w 2010-2011r ) i robi takie przekręty ;) Jestem Ciekaw czy podchodzi to o wyłudzenie ?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Wy debile jesteście .Zamiast samemu czegoś szukać czekacie na gotowe. Sama subskrypcja serwisu daje im zysk ok 1.5$ (podajesz prawdziwy nr tel = które kupują różne firmy by proponować swoje oferty) Później to płacisz za swoją głupote jak nie zatrzymasz subskrypcji, tu masz wszystko opisane

filmowo.org.pl
Ja na akazoo, badabee czy innych już nie wiem ile zarobiłem nie tracąc ani grosza. 
Opublikowano

W ogóle to ta ich cała seria fanpage zaczynająca się na 1000 sposobów na... albo 1001 tekstów..., jest tylko po to żeby zarabiać hajs.

3449146330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...