Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało Fps w LoL'u

Brazer9870

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielki problem mianowicie mało fps w lol'u a . Na ustawieniach średnich 20 w porywach do 80 nawet czasem skoczy do 120-150 ale utrzymuje się to jakieś 2 sekundy .
Specyfikacja sprzętu:
Procesor: Intel core i3 4130
Ram: 2x4gb 1600 mhz
Karta graficzna : Radeon 7870 2 gb 
Dysk SSD :kinghston 60 gb
Dysk HDD: Segate 1 tb
Plyte głowna : Msi H81M-P33
System nie jest zawalony używan różnych programów takich jak odkurzacz czy ccleaner , nawet ściagnołem avasta bo myślałem że to może być wina jakiegoś wirusa .
Bardzo proszę o pomoc w tej chwili rozkładam ręce . Dodam że musze grac na ustawieniach średnich bo na b.wysokich mam okolo 20 fps ... 

Opublikowano

procesor nie zadowala w dodatku może sie przegrzewać , bynajmniej u mnie był taki problem . Sprawdz czy Ci pasta termo nie wyschła . U mnie to powodowało niską wydajnośc komputera .

Opublikowano

procesor nie zadowala

Na moim starym komputerze miałem athlona 2.3 ghz i geforce gtx 550ti  I Fps nie spadały poniżej 60 .

A w kwestji pasty to wymieniłem na nową ale to nic nie dało .

Opublikowano

Jaki masz zasilacz? Zasilacz potrafi mieć spadki napięcia co skutkuję spadkami FPS lub restartem komputera. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Przeanalizuje ci te logi wieczorem, jakby co to zeedytuję ten post, aby nie robić niepotrzebnego spamu. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ściągnij LolClientSuspender, przed włączeniem lola go używaj i fps będą stabilne jak i większe.

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...