Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terraria 1.2.3.1 (Problem)

JJaykrafcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.otóż  kupiłem oryginalną terrarie za 8.99E i mam  pewien problem z serverem mianowicie kiedy otwieram server dla kolegi to on nie może dołączyć nie wiem czemu a kiedy ja do niego to mogę na luzie wie ktoś o co chodzi proszę o szybką odpowiedź i życzę wesołych świąt oraz wesołego jajka :)

76561198052875550.png

Jeżeli ci pomogłem to proszę o :D 

Opublikowano

Może nie masz zewnętrznego IP? Spróbuj przez hamachi.

Albo nie masz odblokowanego portu 7777 w routerze.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Ale jak próbowałeś przez hamachi to podawałeś koledze ip z hamachi nie?

Wpisz w youtube/google jak odblokować port w routerze (tutaj model twojego routera). Jeśli nie masz routera to w takim razie nie chodzi o porty i w takim wypadku nie mam pomysłu o co może chodzić

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

W takim razie wpisz w google/yt to co Ci mówiłem. Powinieneś dać sobie rade. Albo jeśli kolega może stawiać serwa, to grajcie u niego?

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Musisz odblokować port. To nie ma znaczenia czy serwer jest hamachi czy nie. Jak nie wiesz jak to się robi to wpisz sobie w Google lub YouTube

Opublikowano

No to mówimy CI: Wpisz  w Google lub YT..!!! Jaja sobie robisz?  Od wczoraj: od 13:34 byś już to zrobił(50 razy). Liczysz na to że ktoś zrobi to za Ciebie?

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

nie. mam inny problem niż bawienie się portami a po za tym wczoraj próbowałem i nic może zapora coś blokuje?

76561198052875550.png

Jeżeli ci pomogłem to proszę o :D 

Opublikowano

Gwarantuje Ci że z takim podejściem, oraz sposobem myślenia ludzie zaczną postrzegać cie jak kogoś nie normalnego.. Najpierw prosisz o pomoc, ludzie Ci pomagają a Ty mówisz :"Mam inny problem niż bawienie się portami". Szczyt lenistwa... Jeśli uważasz że zapora coś blokuje to może zrobisz coś w tym kierunku? Najłatwiej jest napisać na forum i myśleć: "Napisałem na forum, to nie muszę już nic robić bo moi murzyni zrobią to za mnie.".

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...