Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O czym nagrać film ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zacząć się bawić w YouTube i nie wiem o czym nagrać pierwszy film, dajcie mi tutaj propozycje filmów a ja go nagram, może być to cokolwiek, wolałbym zagrajmy nie nagrywać, ale podajcie mi co chcecie, ja chcę tylko pomysł na jakiś fajny film co by przyciągnął uwagę ludzi na mój kanał, tylko nie żadna reklama kanału, coś fajnego to musi być

Opublikowano

jeden film milionow nie przyciagnie, a jesli nie masz na swoja ew. tworczosc pomyslu, to po co sie za to brac ... :)

Wiem że jeden film milionów cie przyciągnie, ale od czegoś trzeba zacząć, ja chcę tylko pomysł na pierwszy film, żeby ten pierwszy film był zajebisty, a dalej to sam sobie dam radę, po prostu powiedzcie mi co mam nagrać a nagram to.

Opublikowano

Po co robić coś na siłę? Jeśli zrobisz jeden film który będzie odbiegał potem od reszty to i tak nie będzie to miało pokrycia w wyświetleniach czy lajkach. Ale jeśli jesteś tak bardzo uparty - coś śmiesznego, lub tego czego jest mało na Polskim YouTubie.

Opublikowano

możesz w poniedziałek nagrać filmik o wielkim otwarciu serwera minecraft tekkity.ugu.pl :DD

4003595.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...