Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kog'maw czy Caitlyn do Bola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dozbierałem 4800 i zastanawiam się jaką postać kupić do BoLa mam gold IV I najbardziej podoba mi się kog'maw tylko słyszałem kiedyś że ta postać na late to shit itp. Czy da się nim na prawdę porządnie wycarrować grę. Zastanawiam się jeszcze nad Orianą , Cait , Swainem lub Yorickiem.

Chodzi mi o to że jeśli ktoś z was gra jakąś z tych postaci na skryptach i ma dobre win ratio itp. to prosił bym o polecenie tej postaci i skryptów do niej. 

Jeśli jesteście tak na prawdę bardzo zadowoleni z skryptów do innej postaci nie krępujcie się. 

Opublikowano

Obecnie chyba najlepszą postacią do wychodzenia z Golda, Platyny (a tym bardziej low elo) to Cassiopeia z dwoma skryptami: Evadeee i CassioWhooping

Caitly jest w miare ale i tak najlepsza jest Vayne jeżeli chodzi o skrypty

Opublikowano

Ze CassioWhooping to wiem z tym że nie mam hajsu na vipa i tego skrypta. Znalazłem w necie jakiegoś cracka, menu niby mam itp. Ale nie działa przewidywanie walnięcia q. ponieważ wali je tylko wtedy kiedy ktoś jest np. zestunowany.

hmm chyba zdecyduję się na kog'mawa wie ktoś jakie skrypty są pod niego najlepsze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...