Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flara - co w niej takiego op?

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emm zobacz, jak masz runy + masteriesy + ten item Shyvaną/Masterem i wjedziesz typowi na twarz to policz sobie jaki to damage robi. O to chodzi, że uderzasz magic damagem per hit, bez cooldownów więc logicznie myśląc im więcej ataków zadasz tym więcej obrażeń. Wchodzisz na topa gdzie renekton ma tylko sunfire i ubijasz go ŁATWO bo masz magic damage i jego armor mało Cie interesuje. Jungle robi expresowo.

Nie na każdego możesz to złożyć bo nie każdy bazuje na hitach ale teraz spotkasz częściej Nocturna, Shyvanę, Mastera, Xina...

Opublikowano

Zagrajcie sb udyram pod q z flarą. as prawie 2.0 i jaki robi z dupy syf :D

@top magic dmg, that's all ew. fajny ward na 180sec

Ten ward ma zasięg chyba z pół mapy. Master yi walący autoatackiem każdy dmg jaki jest w grze, to jest to :D

461151420292002410470.png
Opublikowano

Obrażenia to jedno.
To co bardzo boli to leczenie ON-HIT. TO jak super kradzież zdrowia, która ignoruje pancerz.
Po prostu auto-atakujesz i jesteś ozłocony.

Przedmiot zadaje zarówno magiczne obrażenia jak i fizyczne = ciężko itemizować się przeciwko niemu, pomaga tylko duży boost HP.
Polecam wszystkim budować Randuiny oraz jedna osoba w drużynie Lodowe serce dla kontrowania szybkości ataku takich ziomeczków z flarą.....
To zabawne jak nagle wszyscy banują postaci bazujące na AS na rankedach... Nocturne, Xin, Shyv itp.....

wikmk9.jpg

Opublikowano

Mam pytanko. Które to są duże potwory w tej jungli? duża wiedźma, większy trol, red i blue buff i ten latający dementor? BO nie wiem na czym złożyć tą flare

Opublikowano

Będzie nerf w patchu nowym :D zapowiedziane już. Chyba że już był :<

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Odkrywca
Opublikowano

Będzie dopiero nerf. Daj ty spokój z tą flarą... jungler z nią i randuinem i adc schodzi w parę sekund. 
Koleś zrobił ostatnio pente nocturnem z tym gównem ._,

Opublikowano

Ja próbowałem dzisiaj w dwóch grach zrobić flare. Jak ją zrobiłem to reszta teamu już miała lepsze eq + ciężko mi się ganki robiło, bo zanim uzbierałem na flare to chwila minęła... 

Mam zamiar dzisiaj zagrać na topie i zrobić później tą flare, bo ciężko nie będzie... Najłatwiej na wiedźmach i wilkach chyba, bo najszybciej się spawnują ;p Ale jak dla mnie to boskie to nie jest...

Opublikowano

Jeżeli nie jesteś junglerem to robienie flary jest wyrzuceniem pieniędzy w błoto - zakładam, że nawet byś jej w meczu nie złożył.

Nawet przeobrażenie flary z wriggle to "spory handel" dla junglera. Poświęca na farmę czas w którym powinien wprowadzać napięcie na innych liniach, choć niektórym junglerom przychodzi to łatwiej niż innym (shyvana, Master YI). Bycie lanerem i zrobienie 25 dużych stworów wymaga dużego nakładu pracy + kradniemy farmę junglerowi.

A prawdziwa moc flary tkwi w jej nieskończonym skalowaniu się. Im więcej zabijasz stworów (+ asysty i zabójstwa), tym mocniejszy jesteś.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie jesteś junglerem to robienie flary jest wyrzuceniem pieniędzy w błoto - zakładam, że nawet byś jej w meczu nie złożył.

Nawet przeobrażenie flary z wriggle to "spory handel" dla junglera. Poświęca na farmę czas w którym powinien wprowadzać napięcie na innych liniach, choć niektórym junglerom przychodzi to łatwiej niż innym (shyvana, Master YI). Bycie lanerem i zrobienie 25 dużych stworów wymaga dużego nakładu pracy + kradniemy farmę junglerowi.

A prawdziwa moc flary tkwi w jej nieskończonym skalowaniu się. Im więcej zabijasz stworów (+ asysty i zabójstwa), tym mocniejszy jesteś.

nwm jak ty, ale ja w 15 minucie zrobie z 5 gangów i mam już feral frale przy czym 1-szy drake jest nasz.

Jak masz build:

- Yuinso

- LW

- Flara

- Botrk

odpalasz ult + e i robisz solo barona

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...