Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wytłumaczy mi ktoś to?

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, o co tutaj chodzi, mam skład:

http://www.futhead.com/14/squads/9984983/

i nie potrafię w środku pola wymienić podczas meczu 3 podań. Dosłownie 3 podań, aż liczyłem 1 podanie ok. 2 podanie to już albo piłka odlatuje, albo piłka mu odskoczy, albo żle poda albo coś innego.. Miałem Aubameyanga to nie mógł dogonić obrońcy który miał 63 tempa bo sprawdzałem.. zaś grając przeciwko Aubameyang'owi Ewidentnie widać było jak dostał jakiegoś turba i wyprzedził mi obrońców..  Nwm, może nie potrafie nimi grać lecz wcześniej byłem w 3 lidze lecz skład był słabszy czy to wina tego? Czy to całe zbuduj swój skład marzeń to nie marzeń lecz Benteke i Ferajna?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

No fakt, grałem wcześniej 4-1-2-1-2 I było elegancko, a teraz mam takie karty to dosłownie co mecz zmieniam formacje nawet grałem kilka meczy tą 2 lecz 0 kompletne 0. Pogram te 10 meczy żeby się "przyzwyczaił" to może zacznę coś grać.

Opublikowano

Dobra, pogram formacją 4-1-2-1-2 i zobaczę jak się będzie grało. Potem tutaj napiszę.

Zrobiłem teraz taki skład :

http://www.futhead.com/14/squads/10136590/

I nadal przegrywam.. dochodziłem na lajcie do 2 ligi a teraz nie mogę wyjść z 8 czy to jest tylko i wyłącznie moja wina? Czy CI piłkarze dostali amnezji?

Opublikowano

gram taka sama taktyka jak Ty (nieco innych pilkarzy mam) i u mnie jest tak samo jak u Ciebie pilkarze mimo 100% zgrania nie potrafia skonstruowac skladnej akcji.. o obroncach (ivanovic koscielny vertongen cole ) nie wspomne juz przechodza ich jak szmat**... delikatnie mowiac...

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Opublikowano

I nic.. już mam mnożnik NU 0.50 Bo to szlak człowieka trafia wymienisz może na hardzie 2 podania o 3 to możesz zapomnieć, benteke potrafi się na piłce wywalić albo biegnąc ją zostawić. Obrona... szkoda pisać.. Nie wiem czy to jakiś trudny okres ale na Sezonach jestem w 4 lidze i grami się elegancko. Na FUT też mam taki sam skład jak na sezonach (Full Brazylia 4-3-3 Neymar willian itd.) I nic.. słabo. Aż zagrałem mecz na sezonach to wygrałem 3;2 w 4 lidze.

Opublikowano

Forma Ci spadła. Benteke itp. są przereklamowani, ja mam skład z BPL grałem nim już z lekko 150 meczy i były lepsze oraz gorsze okresy. Wróc do swojej starej formacji, zmien sklad i graj dalej. Ja np. miałem skład za 500k i gówno grali, a zrobiłem skład za 150k z BPL i gra sie super, rezerwowy skład mam z ligi portugalskiej, grałem nimi już z lekko 50-60 meczy w 1-2 lidze i większosc meczy nimi wygrywalem. Takze po prostu musisz znalezc swoj sklad.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Miałem tyle składów.. ale zrobię ostatni skład z BPL jak znowu będę tak zamulał to już robie sobie przerwę i zacznę grać w BF4..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...