Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Adobe Flash Palyer

szymon1218

Pytanie

Opublikowano

A więc mam taki problem , mianowicie od dwóch dni nie mogę wchodzić na strony typu : Google,Facebook,interia itp ten problem mam na wyszukiwarkach : Google Chrome,Firefox,Opera,IE .

Za każdym razem kiedy próbuję wejść np na Google wyskakuje mi komunikat "Warring! Your Flash Player may be out of date.Please update to continue" daje tam ok pokazuje mi się strona do pobrania aktualizacji przynajmniej tak to wygląda , pobiera mi plik " setup.exe " potem jak go odpalam to nic się nie dzieje, wcześniej muszę jeszcze wyłączyć zaporę bo się spina nie  wiem co mam robić to samo mam na telefonie , nie mogę wejść na messengera , google bo mam ten sam komunikat .

Z góry dziękuje za pomoc :)

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba raczej nie do końca, google nie korzysta z flashu, więc myślę, że mogła to być spreparowana strona przez wirusa, daj logi z OTL.

Infekcja po stronie DNS routera. otl tego nie wykryje.

Opublikowano

Problem rozwiązany można zamknąć .

Wystarczy zrestartować router :) pozdrawiam. 

Chyba raczej nie do końca, google nie korzysta z flashu, więc myślę, że mogła to być spreparowana strona przez wirusa, daj logi z OTL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...