Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World- Najlepsza formacja ?

kpgpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Ostatnio mi strasznie nie idzie formacją 4-1-2-1-2 . Tzn, mam straszne luki w obronie... aż zbyt straszne co staję się irytujące, oraz coraz ciężej mi idzie w ataku pozycyjnym . Poradzicie coś ? Jeszcze małe porady, jak lepiej grać w ataku i obronie mile widziane. Pozdrawiam 

Opublikowano

Spróbuj może 4-5-1. Na atak jakiegoś szybkiego kolesia i tak samo na LP i PP. Na ŚPO zadbaj by mieli dobre podania... Grać skrzydłami i dośrodkowania, albo środkiem cisnąć i długie podania na napastnika. Grałem tak i całkiem ok. szło.

Opublikowano

Zagraj formacja, którą ci się najlepiej gra. Jeśli jestem gorszym graczem to warto mieć mocniejszą obronę, trzech po środku, dwóch napastników.  Jestem nowy i gram formacją, 4,3,1,2 i gra mi się świetnie. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

4-1-2-1-2 bardzo fajna formacja polecam ;)

jeszcze 4-3-3 jest dobra jak masz szybkich skrzydłowych to długa piła i leci szybka kontra ;)

Mi akurat 4-1-2-1-2 kompletnie nie pasuje . Zmieniłem formację na 4-5-1 i efekt jest kolosalny, oczywiście na plus  :) . Dzięki wszystkim za rady 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...