Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie postacie trzeba mieć

srelex1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno Katarinę, podstawa to Pentakill'sów, Nidalee jako wkurwiającego z dzidą championa, no i mus to posiadać DRAVENA! 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Teemo i Master Yi, Chyba każdy ich ma. Jeśli ich nie masz, to twoje konto jeszcze nie dojrzało do grania z ludźmi ich posiadającymi, grając bez Teemo i Mastera w swoim champion poolu narażasz się na bana.

Opublikowano

Sorakę, Sonę, Tarica, Jannę, Nidalee i Nami, bo leczą.

Nie ma postaci, które musisz mieć - są postacie, które lubisz i którymi potrafisz grać. Ja na przykład jestem słaby jako Katarina, więc wolę kupić sobie Lissandrę, którą lepiej gram.

Opublikowano

Jakie? Takie którymi potrafisz grać i wykorzystasz potencjał postaci. Nie wiemy jak grasz, więc każdy może Ci polecić inną.

Opublikowano

Ryze, Annie, Sivir bądź Ashe

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Nie bede wymienial bo bym musial wszystkie wymienic. Najlepiej jest miec wszystkie. A standardowo 3 kazdego typu na kazda linie

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

ja powiem tak...

Każdą postać powinno się mieć, BO

Każda postać jest dobra

bb68.png

Opublikowano

Garen, Renekton, Ezreal, Gangplank, Jax, Lee Sin, Leona ,Lux, Singed, Soraka, Warwick, oraz TEEMO. Jak do tej pory nie masz teemo to nie masz co robić w tej grze. :D

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Moim zdaniem warto być na bierząco sprawdzać tier listy i starać się masterować najlepsze postacie z każdej linii:

Moim zdaniem na teraz najlepszymi są:

Top - Renekton, Trundle, Jax, Shyva

Jungle - Master Yi, Xin, Aatrox, Kha zix

Mid - Ziggs, Kata, Lulu, Nida, Le Blanc

Adc - tutaj większość się przydaje (ja pogrywam Lucianem, Jinx, Vayne i Gravesem)

Support - Morgana, Leona, Thresh, Lulu, Annie (chociaż już rzadziej ją widuje), Karma

Opublikowano

Na tą mete OP champy, które mają największe win ratio to :

TOP : Jax , Fiora ! , Renekton , Trundle i Shyvanna

Mid : Kayle , Ziggs , Nidalee i Leblanc 

Adc : Tu zależy czym lubisz grać

support : morgana , thresh i leona , także karma

Jungle : Master Yi, Warwick, Wukong, Amumu, Xin Zhao, Kha'Zix, Vi

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...