Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działajacy pixel bot NEW

ciechomek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Widzę pytania na forum o działajacego pixelbota i postanowiłem go zamiescic na forum.

Tak wiec potrzebne Będa:

1.Fiddler

2.Pixel bot:

http://www.speedyshare.com/rp5rz/CustomClient.rar

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/ebf0e62c3dbe3caa4a5c34741615ac3c89770760c5211f71acff7d013ad22523/analysis/

Następnie odpalamy fiddlera, klikamy zakładke "Auto Responder", zaznaczamy "Enable automatic responses", oraz "Unmatches requests paathrough". Następnym krokiem będzie kliknięcie "Add Rule"

W pierwsza linię na dole fiddlera wpisujemy :

regex:(?ix)http://(?>(?:\w+\-*\w+\.)?seafight\.(?>\b\w{2,}\.\*(?:[\da-z]){2,3}|seafight-[\d]+\.(?:ah|level3)\.bpcdn\.net)/(?=(?:\w+/)?(?<o1>client/))(?=(?:\k<o1>)?(?<o2>(?:res/)?(??<tree>ships|fx|pet|monster|items|maptiles|effects|uiElements|gui|uiConfig|minimaps|api|dyna)/)))(?:\k<o1>|\k<o2>){2}(?<res>[\w_\-]*(?:\.cfg)?(?!\.php)|dlc(?=\.php)|getStartTip(?=\.php))\.(?<type>swf|png|xml|php|css)(?:\?.*)?$ #ByOsvaldo

W 2 linię wpisujemy:

<TWOJA LOKALIZACJA FOLDERU Z PIXEL BOTEM>\data\$3\modified\$4.$5

Następnie klikamy "Save". Ma to wygldac następujaco:

i06s.png

Następnie CZYSCIMY CIASTECZKA W NASZEJ PRZEGLADARCE, logujemy sie do seafight z tak ustawionym fiddlerem jak wyżej i wchodzimy na mapkę. Działa na 100%. Dziękuję i proszę o LIKE'a :)

571811439657432513510.png

Opublikowano

2 linijjka źle , to jest Twój odnośnik , dla każdego innego pc będzie inny .

Ps. U mnie to nie działa , zrobiłem tak jak ma być zrobione i statek stoi w miejscu :

n9a4.jpg

1377531174-U173186.png

Opublikowano

2 linijjka źle , to jest Twój odnośnik , dla każdego innego pc będzie inny .

Ps. U mnie to nie działa , zrobiłem tak jak ma być zrobione i statek stoi w miejscu :

n9a4.jpg

Przecież musisz sciagnac scara i wlaczyc skrypt ... Ja tu opisuje działajcego pixelbota a nie skrypt -,- PS 2 Linijka na screenie jest przykładowo chyba kazdy się domysli ....

Opublikowano

Koledzy to wszystko jest do banii. po co grac i szukać obejść które działają 24h i psuja konto? czas stracony na czytanie pierdół o botach i innych takich. ja straciłem już dość kasy i mam te GŁUPIE ogłoszenia gdzieś. Pozdrawiam tych co to rozumieją!!!

Opublikowano

lidzie to nie bot tylko pixel edition do przerabiania mapy zeby bot lepiej chodził a bota musicie mieć z innego forum 

334qlo8.jpg
Opublikowano

@ SeXyPlAyBoY, jak włączasz fiddlera, to nie możesz włączać wcześniej mapy bez niego.

@tasma17, powiem tyle, że pierdoła jesteś.

Swoją drogą, wy liczycie, że to jest bot? :F

No dokładnie... Widzę, że nawet jak dodam skrypt tutaj to trzeba bedzie nagrywac filmik po kolei  go skonfigurowac ... -,- a jak narazie nie mam na to czasu.

Opublikowano

@ciechomek111, fakt. Wogóle nie wiem, po co tu to dawałeś. Widać, że nikt nie ma zielonego pojęcia do czego to służy. A jeżeli już ktoś wie, po co to jest, to też wie, gdzie znaleźć działającą wesję

Opublikowano

dokładnie tak jak toiman napisał jak ktoś w tym trochę siedzi to już nie wchodzi prawie w ogóle na to forum tylko na inne np elite i tam sam szukam i korzystam nie trzeba mieć dużego poziomu angielskie mój nie jest zaawansowany ale jest na tyle wystarczający żeby ogarnąć to co jest tam napisane a tam ludzie są pomocni i jak coś jest to piszą i są 3 osoby które aktualizują pixel edition i umieszczają tam a jak chcecie coś pisać to piszcie na konto likus  bo to moje główne konto a tego używam dla bezpieczeństwa poza domem np w szkole

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja otóż  mam probelm , ze staje mi mapa na 6 % i  koniec :( a zrobiłem tak jak ty masz.. moze jakas rada.?

wyczyść ciasteczka, potem spróbuj ponownie :)

Opublikowano

wyczyść ciasteczka, potem spróbuj ponownie :)

Dzieki, ale to nie pomogło... gram na chromie.. moze dla tego sie nie chce  załądować. moze jakies inne pomysły.?

• 2 lata później...
Opublikowano

Download już nie działa, więc zamykam.

A kto wie jak skonfigurowac fiddlera pod CandyBota'a? i czy w ogóle można fiddlerem poprawić działanie CandyBota'a?

Radzę napisać osoby temat, bo ten ma już parę wiosen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...