Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator PvE

tofes11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje emulatora z kanałem pve na którym jest średni drop to znaczy zombie nie muszą dropać broni ale żeby owa broń nie była ultra droga w sklepie czyli taki easy serwer troszkę na modłę globalZ tylko by nie trzeba było stać 2h w kolejce na serwer.

Opublikowano

WarZombie .

dziękuje koledze za odpowiedz nie na temat.Warzombie to serwer pve\pvp i pvp only a ja szukam PVE jest taka mała subtelna różnica.bo jak będę chciał sobie zwykły pvp to wejdę sobie na bf3 zombie mod i mam to samo tylko że w lepszej i stabilniejszej oprawie.

Opublikowano

Ta gra nie polega na PVE, co w tej grze jest PVE poza zombie ? właśnie nic . Nie znajdziesz serwera PVE

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Ta gra nie polega na PVE, co w tej grze jest PVE poza zombie ? właśnie nic . Nie znajdziesz serwera PVE

nie będę sie kłócił.ale pvp w tej grze jest ułomne jak dziecko z Mozambiku i jak już powiedziałem gdybym szukał to co akurat ciebie pasjonuje w tej grze to bym sobie poszedł na serwer zombie z bf3 albo cs'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...