Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na Vitrualu?

eScrool

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć nie wiem, czy jest opłacalne powrót na serwer VirtualMT2 iż jest on starym serwerem i nie wiem czy wrócić na moim, miejscu wróciliście by czy nie.?

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Ja grałem tam od początku znudził mi się jest zjebany

gm ma w dupie serwer

Chyba dawno tam nie grałeś :)

Jak na serwer 3 letni jest ciągle rozwijany.

Mamy tutaj handel postaciami, odświeżony event obrony kamieni metin, loteriadę, schowki na ości i rudę, system petów z możliwością expienia do 255 poziomu ^^.  Aktualizacje na serwerze są prowadzone bardzo często. Najnowszym dodatkiem jest możliwość handlowania w shopie 2 walutami. Aktualnie trwa kilkudniowy ogromny event wielkanocny. Zapraszam na oficjalne forum.

Opublikowano

Chyba dawno tam nie grałeś :)

Jak na serwer 3 letni jest ciągle rozwijany.

Mamy tutaj handel postaciami, odświeżony event obrony kamieni metin, loteriadę, schowki na ości i rudę, system petów z możliwością expienia do 255 poziomu ^^.  Aktualizacje na serwerze są prowadzone bardzo często. Najnowszym dodatkiem jest możliwość handlowania w shopie 2 walutami. Aktualnie trwa kilkudniowy ogromny event wielkanocny. Zapraszam na oficjalne forum:xxx

SACRIZE? Nie sadzilem,ze Ciebie tu spotkam

Serwer polecam a osoby,ktore uwazaja ze gm olewa serwer sa w bledzie.podejrzewam ze wg tutaj nie grali

Srij9JT.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja grałem tam od początku znudził mi się jest zjebany

gm ma w dupie serwer

Powinienes troche rozwinac swoja odpowiedz pozwole sobie to troszke przetuningowac ;D

"Ja gralem tam od poczatku wbilem 100lv, Znudzilo mi sie opierd... w miastach, nie potrafilem zarobic"

Hah GM MA W DUPIE SERWER? :D Synu nie wiem jak ty sie z tego wyspowiadasz! 

Serwer oczywiscie polecam <3

Opublikowano

Nie polecam ze względu na ludzi (oczywiście nie wszystkich).

Jest tam bardzo dużo dzieciaczków-noobów.

Kiedy tam grałem miałem wrażenie, że z PL'a przywędrowali tutaj.

Może coś się od tego czasu zmieniło, ale szczerze wątpię.

giphy.gif ­

Opublikowano

Osobiście nie grałbym na Virtualu ponieważ jest to stary serwer :C

Wyznacznikiem dobrego serwera jest jego stabilnosc ; powodzenia z twoim mortyriuszem ktory startuje juz ktorys raz z kolei.

@ Wyzej podalem odp.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dajcie spokój sama dzieciarnia, gdzie sie nie ruszysz bum i leżysz... Ksuja, nie da sie z nimi wgl gadac, zadnego GMa nawet nie widziałam, zeby chociaz cos na czacie pisał..

hk4L7fR.gif

Opublikowano

Powiem tak Grałem na serwerze dość długo . ale jeśli bym chciał wrócić . nie miał bym jak . bo zrobienie EQu jest bardzo bardzo drogę . Grałem na serwerze w 2013 roku . i wtedy aby kupić najlepszego peta trzeba było wydać 10kb . Dlatego uważam że serwer jest drogi . a nie ma jakiegoś jasnego sposobu na zarabianie na małych lvlach chyba że masz 250/255 lv

Opublikowano

Powiem tak Grałem na serwerze dość długo . ale jeśli bym chciał wrócić . nie miał bym jak . bo zrobienie EQu jest bardzo bardzo drogę . Grałem na serwerze w 2013 roku . i wtedy aby kupić najlepszego peta trzeba było wydać 10kb . Dlatego uważam że serwer jest drogi . a nie ma jakiegoś jasnego sposobu na zarabianie na małych lvlach chyba że masz 250/255 lv

Dt dzieki ktoremu w pol godziny zarabiasz do 100b to maly zarobek? Ceny sa adekwatne do zarobkow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Virtual jest dobrym serwerem - polecam Ci grę na nim.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie polecam, jak wiadomo technik ma postać na serwerze którą gra, jest to gildia z shinsoo a on lubi sobie zrzucić jakieś bossy w nocy  <3

EOvDRHF.png

Opublikowano

Nie polecam, jak wiadomo technik ma postać na serwerze którą gra, jest to gildia z shinsoo a on lubi sobie zrzucić jakieś bossy w nocy  <3

Kolejne info z dupy.Ludzie okazujcie swoja zazdrosc w inny sposob.

Serwer polecam mimo tylu lat wciaz sie rozwija.

Opublikowano

Dziecino kochana, bez komentarza...... na virtualu nie ma żadnych techników sponsorów ujówmojów dzikich węży itd...

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...