Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Probrem z thorusem w gothic

DJSmoku2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem przejść jeszcze raz gothic 1 i dołączyć do starego obozu zyskałem uznacie 4 ludzi złego,świstaka itp. wykonałem również misję na diega "test zaufania" jednak źle wykonałem misję u thorusa ponieważ powiedziałem mordragowi że przysłała mnie thorus, gdy rozmawiam z gravo on mówi mi że nie mam żadnych zatargów z thorusem. Mogę to jakoś naprawić? :)

Ps. Posiadam 5lvl

Pozdrawiam DJSmoku2 ;)

Do administracji: Proszę o poprawę literówki w temacie :D

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Thorus chce byś pozbył się Mordraga z starego obozu, najlepiej idź z nim do nowego obozu, i potem wróć się do starego. Wtedy Thorus powie. "Wolałbym żebyś go zabił" I powinno ci questa od Thorusa zaliczyć.

Opublikowano

@up ale mordraga zaprowadziłem do NO :(

@ DesoPL tak zaprowadziłem go i throus nic mi o nim nie wyspomina oraz fisk się na mnie gniewa że mu handlarza wypędziłem :(

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Jak zaprowadzisz Mordraga do karczmy w nowym obozie, i tam z nim pogadasz to wtedy idź do thorusa. A jeśli się nie da to go ubij, no niestety w tej fazie gry bedziesz musial pewnie z godem, bo jest skurwiel ciężki.

logo8.png

Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...