Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vi, Lee Sin czy Nidalee

SandboxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie która z powyżych Championów jest najlepsza chodzi mi o:

- Trudność Grania

- Siła

- Ilość HP

i czy nadają się dla początkującego gracza :)

Proszę o wypisanie + i - danego Championa :)

Za wszelką pomoc dziękuję i pozdrawiam

SandboxxPL

Opublikowano

Żadna z tych postaci nie jest najlepszą dla dla początkujących graczy . Co do Nidalle , wymaga SkillShotów , czyli po prostu trzeba umieć rzucać Skillami celnie , ma średnią ilość HP ale potrafi sie leczyć, polecam ją jeśli uczysz sie grać na środkowej linii , 

Lee Sin to jedna z najtrudniejszych a zarazem najskuteczniejszych postaci . Ma dużą siłe jak to okresliłes , sporo hp , wymaga dobrego ogrania . 

Vi tutaj nie mam dużego doświadczenia , ale jest to postać która aktualnie w mecie świetnie sie nadaje. Ma dużą ilość hp , ma dużą siłe , i nie wymaga aż tak dużego ogrania jak reszta . Jest po prostu dobra . 

Jeśli zaczynasz grać w lola to polecam Ci na start : Annie, Ashe , Warwick , Master Yi . Są to proste postacie oraz skuteczne . Pozdrawiam .

Opublikowano

Żadna z tych postaci nie jest najlepszą dla dla początkujących graczy . Co do Nidalle , wymaga SkillShotów , czyli po prostu trzeba umieć rzucać Skillami celnie , ma średnią ilość HP ale potrafi sie leczyć, polecam ją jeśli uczysz sie grać na środkowej linii , 

Lee Sin to jedna z najtrudniejszych a zarazem najskuteczniejszych postaci . Ma dużą siłe jak to okresliłes , sporo hp , wymaga dobrego ogrania . 

Vi tutaj nie mam dużego doświadczenia , ale jest to postać która aktualnie w mecie świetnie sie nadaje. Ma dużą ilość hp , ma dużą siłe , i nie wymaga aż tak dużego ogrania jak reszta . Jest po prostu dobra . 

Jeśli zaczynasz grać w lola to polecam Ci na start : Annie, Ashe , Warwick , Master Yi . Są to proste postacie oraz skuteczne . Pozdrawiam .

Od tego są niskie poziomy, aby się uczyć grać trudniejszymi postaciami.

@ top

Polecam Nidalee:

+ trapy(W), które często pomagają przed ucieczką
+ małe CD w formie pantery
+ moblina w formie pantery
+ AS, Sustain z E
+ Zasięg + dmg z Q
Opublikowano

Od tego są niskie poziomy, aby się uczyć grać trudniejszymi postaciami.

@ top

Polecam Nidalee:

+ trapy(W), które często pomagają przed ucieczką
+ małe CD w formie pantery
+ moblina w formie pantery
+ AS, Sustain z E
+ Zasięg + dmg z Q

Z pewnością kolega na 4 lvl nauczy się full combo Lee Sinem , proszę Cie następnym razem pomyśl . Ciężko jest rzucić Q+ AA + R + Q , wymaga to trochę ogrania i wiedzy po co sie tak robi a nie inaczej . Na niskim lvl , powinien sie uczyć podstaw , jak lasthitować , po co pushować , kiedy baron , kiedy drake , co daje drake i podstawy jungli .To jest moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...