Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A wy co myślicie ?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Moim zdaniem zbyt mocne są snajperki. Wczoraj zacząłem grać w tą grę i gram TYLKO reconem. Dałem mu snajperke na 2 poziomie. I na Moim zdaniem jest ona za mocna... Może ma mało amunicji ale co z tego skoro można sporo killi nabić. Wystarczy raz włączyć scan'a, wychylić się i zastrzelić. Ma się najbardziej na hita ponieważ łatwo trafić w głowę przez to że się wychylają przeciwnicy bardzo łatwo jest zabić ze snajperki mi wystarcza ze ukryłem się na mapie metro za murem zobaczyłem normalnie lub przez scan'a jakiegoś gracza wychyliłem się i strzał. Zbyt łatwo się zabija. Przynajmniej + jest taki że aby snajper nie był zbyt "pro" To trudniej jest trafić jak ktoś biegnie do nas i rusza myszką we wszystkie strony. Jest wtedy najtrudniej trafić. Moim zdaniem snajperka jest całkiem Ok jeżeli chce nabić się szybko poziom ponieważ bardzo łatwo z niej zabić kogoś.

Opublikowano

Od tego jest snajper, silny na średni-daleki dystans. Jeśli uda się Ci do niego podejść to snajper nie ma z tobą szans on ma jedynie pistolet jak mu wywalisz w zęby parę pocisków z pkm'u to nie zdąży nawet mrugnąć (chyba, że masz do czynienia z profesjonalistą to nawet nie podejdziesz). Z drugiej strony masz tego drugiego 'snajpera' no raczej recon'a, mobilnego z cloak'iem oraz uzbrojonego w karabinek na bliski-średni dystans. Jak snajper byłby słabszy to nie spełniał by swojej roli jaka nie jest wcale taka łatwa jak spojrzysz na takie aspekty jak dobry 'timing' czy celność ( nie mówię tutaj o kampiących skur****nach). Dobry snajper zmienia cały czas pozycje, aby dostosować pole widzenie do okoliczności oraz musi cały czas mieć oczy dookoła głowy, żeby go nikt nie zaszedł, a do tego musi jeszcze zabijać. Każda klasa jest unikalna. Myślę, że w późniejszych fazach gry (20-30 lvl) ta gra snajperem jest coraz cięższa przez doświadczenie innych graczy. Dlatego snajper jest taki potężny (taki miał być od początku, gdzie nie spojrzysz snajper jest potężną klasą), w niektórych sytuacjach jest trudno takiego ogarnąć, ale granie nim daje dużą satysfakcje jeśli już upolujemy swoją 'zwierzynę'. 

Opublikowano

Balans jest w miare ok ale co mnie denerwuje to to ze czasem ci sie trafi 70% teamu ze snajpami którzy wola posiedzieć po za punktem przejęcia i czekają aż ktoś łaskawie się wychyli gdy drużyna przeciwna gra ostra ofensywę... naprawdę bardzo denerwująca sytuacja nie mowie tu o snajperze który rzeczywiście odcina wroga dostęp do punktu nie będąc w nim ale to jest rzadkość sam gram reconem ale ze względu na zmianę stylu gry gram maszynowymi :D i tez daje to dużo satysfakcji. 

Ciekawe czy ktos to wgl czyta xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...