Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tablet do 1200zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Android w tym budżecie to zabaweczka. Za tą cenę możesz szukać Dell Venue 8 Pro z Windowsem 8.1 :)

Dlaczego zabaweczka? Uargumentuj swoją odpowiedź.

Nexus 7 z tegra 4

Od kiedy Nexus 7 ma tegrę?

Dobrym, wręcz świetnym wyborem jest LG G Pad 8.3. Idealna wielkość wyświetlacza, w ogóle wyświetlacz jest genialny. Snapdragon 600 jest znacznie wydajniejszy od S4 Pro z Nexusa 7, który jest już przestarzały... Do tego dochodzi niska cena i bardzo lekka nakładka graficzna.

Opublikowano

Teraz tak poczytałem na necie i stwierdziłem ,że 10 cali nie będzie zbyt poręczny, ale 8 cali idealny.

Znalazłem 2 modele: Lg G Pad 8.3 i Galaxy Tab 3 8.0.

Który z nich byłby lepszym wyborem i dlaczego? Może inne propozycje tabletów? (niekoniecznie 8 cali).

Opublikowano

Teraz tak poczytałem na necie i stwierdziłem ,że 10 cali nie będzie zbyt poręczny, ale 8 cali idealny.

Znalazłem 2 modele: Lg G Pad 8.3 i Galaxy Tab 3 8.0.

Który z nich byłby lepszym wyborem i dlaczego? Może inne propozycje tabletów? (niekoniecznie 8 cali).

Oczywistym wyborem jest LG G Pad 8.3:

- lżejsza nakładka

- nowszy, wyżej taktowany procesor

- wydajniejsza, większa pamięć RAM

- pojemniejsza bateria, wykonana w innej technologii zapewniającej jeszcze dłuższą pracę na jednym ładowaniu

Dodatkowo LG jest znacznie lepiej wykonany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...