Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer] PL 4639!

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety z tego co wiem upadła oficjalna baza danych a wraz z nią serwer 

Opublikowano

Pamiętam tą nazwe jak z niego wychodziłem właśnie dostałem bana xD

SYGNY NIE MA BO ZMIENIAJA ..... (lol)

+ Nie Boli :)

Opublikowano

Pamiętam tą nazwe jak z niego wychodziłem właśnie dostałem bana xD

Za co? :D Na tym serwerze ciężko jest dostać bana :P Chyba że używałeś hacków i BattlEye wykrył. :D

Opublikowano

Za co? :D Na tym serwerze ciężko jest dostać bana :P Chyba że używałeś hacków i BattlEye wykrył. :D

To było rok temu miałem ściągnięte cheaty myslałem czy spróbować właczyć czy nie , nie włączyłem i tak dostałem ;/ czytałem , że czasami gra skanuje kompa czy sie nie ma czitów xD

teraz gram na epochu piracie i jest cziter na cziterze juz sam mysle o sciagnieciu czitow ale zadnych nie ma xD

SYGNY NIE MA BO ZMIENIAJA ..... (lol)

+ Nie Boli :)

Opublikowano

To było rok temu miałem ściągnięte cheaty myslałem czy spróbować właczyć czy nie , nie włączyłem i tak dostałem ;/ czytałem , że czasami gra skanuje kompa czy sie nie ma czitów xD

teraz gram na epochu piracie i jest cziter na cziterze juz sam mysle o sciagnieciu czitow ale zadnych nie ma xD

Nie ma znaczenia czy masz go włączonego czy nie :D I tak ci go wykryję. Przynajmniej masz już nauczkę :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Gram na nim już chwilę i spotkałem parę przyjaźnie nastawionych osób. Polecam serwer !

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...