Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos tam liznąłem C++ lecz nie na tyle bym był w stanie swoje pomysły co do Metina przelac na ekran komputera. Szukam osoby która by pomogła mi napisać funkcje która sprawdzała by HP w dowolnej ilości odpalonych metinów i w razie deda poprostu wstawała. Nie wydaje mi sie to super trudne a byłbym wdzięczny jak ktos pomogł by mi to napisać :-) Odrazu mowie ze nie chce gotowego exeka bo nic z tego nie będe wiedział, co do gotowego kodu to w ostateczności mogby byc ale z komentarzami. Mam nadzieje że znajdzie sie osoba dobroduszna która pomoże :-)

Kontakt Priv.

Opublikowano

Dobra jakoś z odczytaniem wartości Hp sobie poradze ale jeszcze jedna bardzo ważna sprawa. Chodzi mi o przycisk po dedzie (tutaj, w miescie) Jak moge poprostu respic sie w tym miejscu ? Pomoże ktoś

Edit.

Ale jak dobzre mi sie wydaje po resecie kompa w komorkach np nr . 327 bdą już dane z innego programu tak ? Wiec musiałbym kompilowac za każdym razem nowy kod ? Kilo_Kartofli możesz zaklikac na GG 7351103 ?

Opublikowano

-_- nie kumam cie

chodzi mi o edit chodzi ci o PID ? czy adress komórki z HP<br><br><br>w readprocessmemory pobierasz uchwyt procesu wiec nie musisz pisać nowego kodu co do adressy HP może się zmieniać co włączenie metina <br>

Opublikowano

Dobra, dobra troszkę zagmatwałem bo jestem świeży w tych sprawach. Spróbuje wszystko zrobić i sie zobaczy co i jak wyjdzie.

Kili_Kartofli - dobra już wiem z tym HP a co do opcji wstawania po dedzie?

Opublikowano

możesz "klikacza" a jeżeli jesteś bardziej ambitny to polecam elitrepvp ale niemiecką ver

tam znajdziesz dużo turiali o metinie między innymi do metina.

ostatni widziałem tak ciekawy artykuł o spamerze do metina przez DLL inject :)

Opublikowano

Wydaje mi się że chodzi mu o instant respawn (że jak umrzesz to ożywasz w miejscu gdzie umarłeś a nie w mieście) więc potrzebujesz trzech rzeczy:

adres wskazujący czy player umarł

adres kordynatów X

adres kordynatów Y

Następnie tworzysz w wątku sprawdzanie np. 10 razy na sekunde czy gracz umarł, jeśli wartość jest równa i się zgadza że gracz umarł, w strukturze if(player == umarł) odczytujesz wartości adresów X i Y.

Potem dla upiększenia dajesz w programie np. button Instant Respawn ON, po kliknięciu robisz Writeprocessmemory na kordynaty X,Y nadpisując obecne wartości tymi które odczytałeś przed śmiercią i na końcu Writeprocessmemory na adres wskazujący śmierć, zmieniasz go na tą wartość która ożywia gracza. Więc wyjdzie na to że po śmierci klikając na Instant Respawn ON powinieneś wstać w miejscu gdzie umarłeś.

Oczywiście to jest teoria, nigdy nie jest tak że za pierwszym razem wszystko będzie ładnie działać :rolleyes:

• Dodaj nową pozycję...